Iubiri de... milioane

1 53043 original jpg jpeg

Când statutul tău este unul de vedetă internaţională,încep şi „problemele“. Cadourile şi „micile“ atenţii trebuie gândite bine şi achiziţionate în avans, că doar nu vrei să te situezi în paginile mondene, la rubrica „Zgârciţii anului“! Iată cu ce daruri se laudă câteva dintre vedetele tale preferate!

Suri Cruise

Dacă pe tatăl tău îl cheamă Tom Cruise,atunci darurile de Crăciun vor fi pe măsură. Suri,fetiţa actorului,a primit anul trecut cadouri specifice,  dar şi un ponei,o pereche de cercei cu diamante şi o mulţime de rochiţe,create de designeri  faimoşi,special pentru ea.

Beyoncé &Jay-Z

simeon stalpnicul png

De aniversarea soţului ei,Jay-Z,Beyoncé a scos din portofel „mărunta” sumă de 2 milioane de dolari,cadoul fiind un Bugatti Grand Sport.

Mariah Carey &Nick Cannon

simeon stalpnicul png

Imediat după naşterea gemenilor Roc şi Roe,Nick Cannon i-a cumpărat soţiei sale,Mariah Carey,o maşină Rolls Royce,cu plăcuţe de înmatriculare personalizate.

P.Diddy

Invitat la cea de-a 16-a aniversare a lui Justin Bieber,rapperul a scos din conturi 125.000 de dolari,cu care a cumpărat un Lamborghini alb.

Paris Hilton

simeon stalpnicul png

Excentrică din fire,Paris a decis să-şi facă singură cadou de Crăciun un Bentley Continental GT roz,dând pe acesta nici mai mult,nici mai puţin de 285.000 de dolari.

David Beckham

simeon stalpnicul png

Celebrul fotbalist i-a achiziţionat preaiubitei sale soţii,Victoria,o podgorie,în valoare de câteva milioane de dolari,situată în Valea Napa,drept cadou de ziua ei de naştere.

Chris Brown &Rihanna

simeon stalpnicul png

Anul acesta,imediat după Premiile Grammy,Chris Brown a închiriat în Saint-Tropez al nouălea cel mai mare iaht din lume,numit Serene,pentru a o surprinde pe fosta-actuala-viitoarea fosta sa prietenă,Rihanna.

Mike Tyson

simeon stalpnicul png

Boxerul a cumpărat pentru prima sa soţie,Robin Givens,o cadă în valoare de 2 milioane de dolari,disputată mai târziu,în anul 2008,când Tyson a intrat în faliment.Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg