Iulia Albu, plângere penală din partea fostului soţ! Ce a făcut criticul de modă l-a înfuriat pe Mihai Albu

2 116794337 129614415503242 6313688775145840809 n jpg jpeg

Iulia Albu (39 de ani) nu îi mai permite fostului ei soţ, Mihai Albu (57 de ani), să-şi vadă fetiţa. Totul a pornit de la o simplă glumă apărută pe o reţea socială.

Cei doi au fost căsătoriţi aproape nouă ani, iar după divorţ, Mihai Albu are dreptul să-şi viziteze fetiţa, pe Ioana-Mikaela, în anumite zile. Chiar şi aşa, tatăl nu poate să-şi mai vadă copilul din cauza unei glume apărute pe o reţea socială. 

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi” a spus Mihai Albu în cadrul emisiunii „Star Matinal” de Weekend, scrie AntenaStars.ro

Totul a pornit de la o fotografie publicată de creatorul de pantofi pe contul său de socializare. Mihai Albu s-a pozat cu o coroană pe cap şi a transmis mesajul „Am CORONA, n-am virus”. Lucru care a scos-o din minţi pe Iulia Albu, motiv pentru care a hotărât că nu o mai lasă pe fiica lor, Mikaela, să se întâlnească cu acesta. Mai mult decât atât, Mihai Albu este de părere că reacţia stilistei a fost mult prea exagerată, reamintind ipostazele cu care s-a făcut remarcată Iulia Albu, a mai precizat sursa citată. 

„Nu vreau să o jignesc pe mama fetiţei mele, însă atitudinea ei şi imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus şi eu coroana în cap şi mi-am făcut un selfie, unde am zis: <<am coroana, n-am virus>>. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot” a mai explicat Mihai Albu în cadrul emisiunii. 

FOTO Instagram @iamiuliaalbuRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg