Iulia Vantur frumoasa de la ProTV

CLIIMA20110320 0016 1 jpeg

Frumoasa de la „Dansez pentru tine“ ne-a vorbit deschis despre celebra ei poveste de dragoste cu Marius Moga.

Te-ai întors de curând din Hawaii. Cine a ales destinaţia, tu sau Marius?

Am ales-o împreună. Nouă ne place să călătorim cât mai departe şi să vedem locuri în care ajungi mai greu. Un prieten ne-a povestit despre Hawaii şi ne-a convins,deşi ne gândeam că s-ar putea să fie acel „produs american“ ambalat frumos,dar foarte turistic.

Dar nu a fost aşa. Chiar în prima zi am închiriat un scuter,a fost pentru prima dată în viaţă când m-am plimbat cu aşa ceva. Şi am colindat toată insula cu el. A fost o experienţă foarte frumoasă,altfel simţi briza oceanului sau mirosul florilor când eşti pe scuter.

Se spune că în această vacanţă v-aţi logodit. Este adevărat?

Nu. Şi eu am citit de multe ori că o să facem nunta ba la Milano,ba în altă parte… Unii ştiu mai bine decât noi (râde). Dar nu. Când o să fie ceva,dacă o să fie,o să anunţăm. Vara trecută,la mare,presa nu v-a scăpat din ochi.

Te-a deranjat?

Mă crezi că nici nu am stat pe plajă cât să mă bronzez? Într-o singură după-amiază am ieşit la soare. Eram acolo cu Marius,care avea un proiect,filma un videoclip. Şi am mers la plajă mai mult pentru că băieţii voiau să se dea cu ski-jetul. Exact atunci m-au prins fotografii dezbrăcându-mă.

Tu şi Marius aţi fost despărţiţi o perioadă. Ce v-a făcut să vă împăcaţi?

Relaţia puternică pe care o aveam. Şi atunci când am decis să ne despărţim nu a fost pentru că nu ne mai suportam,ci pentru că simţeam că nu mai facem „click“ cum trebuie în viaţa de zi cu zi.

Amândoi eram foarte ocupaţi. Probabil nu ne-am acordat destul timp unul celuilalt. În orice relaţie apar astfel de probleme. Iar noi am simţit nevoia unei pauze. Dar uite că viaţa ne-a adus iar împreună.Recente