Jay-Z dezvăluie prin ce emoții a trecut Blue Ivy în turneul Renaissance: „A fost speriată și nervoasă‟

Blue Ivy, fiica cea mare a lui Beyoncé, a făcut furori în turneul Renaissance, când a urcat pe scenă alături de artistă și a arătat ce abilități de dans are. Însă experiența nu a fost ușoră pentru ea, iar Jay-Z povestește prin ce emoții a trecut tânăra de 11 ani. 

image

Turneul mondial Renaissance, care a inclus 57 de concerte în America și Europa, s-a încheiat, iar cei care au lucrat la acest proiect grandios pot să tragă concluziile după o muncă asiduă. Printre ei se numără și Jay-Z, soțul cântăreței Beyoncé, care a avut ocazia în cadrul concertelor să își vadă fiica pe scenă. Blue Ivy, care a câștigat deja un premiu Grammy până la vârstă de 11 ani, a încântat publicul cu coregrafiile sale, devenind virală în mediul online, în special pe TikTok și Instagram. 

„Turneul lui Beyoncé a fost cel mai bun lucru pe care l-a făcut vreodată. Jay-Z a mers la aproape fiecare spectacol pentru că a vrut să o încurajeze și să o susțină, dar când vorbește despre Blue Ivy, i se schimbă vocea și fața‟, a spus jurnalista Gayle King, care a avut ocazia să discute cu rapperul despre această experiență. 

Jay-Z: „Are viața pe care nu a cerut-o‟

Jay-Z i-a povestit jurnalistei că a privit-o pe Blue Ivy cu emoții, având „piele de găină‟. El a mărturisit că tinerei nu i-a fost ușor să danseze în fața publicului numeros. A fost speriată și nervoasă, dar nu s-a lăsat învinsă de sentimentele care au încercat-o:

„Blue Ivy s-a născut într-o lume pe care nu cerut-o. Are o viață pe care nu a cerut-o. De când s-a născut, a fost în ochii opiniei publice. Nu a fost ușor pentru ea. Știu cât de nervoasă era. Știu cât de speriată a fost. Dar a vrut să o facă. A vrut încă din prima seară, dar i-am spus că trebuie să lucreze cu dansatorii și să muncească, Am urmărit-o cum muncea din greu. În unele zile, avea un pachet de gheață pe spate, dar acest lucru i-a dat putere‟, a povestit rapperul, potrivit „ET Online‟. 

Citește și: Fiica lui Beyonce nu se uită la bani. Suma pe care a licitat-o Blue Ivy 

Blue Ivy este considerată unul dintre cei mai bogați copii din lume, averea ei fiind estimată la 800 de milioane de dolari. În filmulețul de mai jos, îi poți urmări prestația din cadrul turneului Renaissance! 

Sursă foto: Pinterest / video: TikTok - @notolsennchris, Instagram - @beyonce Recente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg