Jennifer Aniston, atrasă de lucrurile altora? Ce obiect vestimentar şi-a însuşit actriţa din recuzita Friends

1 jennifer aniston jpg jpeg

La 17 ani de la finalul serialului Friends, actorii se reunesc pentru un episod special, mult aşteptat de fani. Pentru că acest serial de lungă durată a fost pentru toţi actorii un proiect de suflet, mulţi dintre ei au păstrat până astăzi anumite obiecte, care le amintesc de vremurile când au păşit pentru prima dată pe platourile de filmare.

În mod surprinzător şi Jennifer Aniston se află pe lista actorilor care au băgat în buzunar câte un obiect de suflet, din recuzita Friends. Se pare că este un obiect practic, care i-a aparţinut lui Courteney Cox (Monica) şi pe care Aniston îl poartă şi acum, în viaţa reală, după 17 ani de la începutul filmărilor Friends.

Ce obiect „a furat‟ Jennifer Aniston?

În urma unui interviu realizat recent, pentru people.com, Jennifer Aniston a recunoscut că a furat o rochie, din garderoba lui Courtney Cox, care i-a fost foarte dragă: „Am luat o rochie, am intrat în linia de haine şi am scos-o, încă o am şi o port şi în această zi. Este vorba despre o rochie cu flori mici, cu gât în V, din dantelă neagră şi cu nişte mâneci mici, ca nişte volane‟, a declarat actriţa.

2 monica friends dress jpg jpeg

Lisa Kudrow a păstrat bijuteriile lui Phoebe

stanga
dreapta
2 monica friends dress jpg jpeg

Şi Lisa Kudrow se află pe lista vedetelor care au păstrat obiectele personajelor. De fapt, ea poartă în continuare inelele lui Phoebe cu mare mândrie. Totodată, în timpul interviului, Lisa şi-a amintit că actorul Matthew Perry (Chandler) i-a dăruit în timpul filmărilor un pachet de biscuiţi, frumos împachetat, în formă de ceas: „La un moment dat m-am uitat la el şi am crezut că este un ceas real, l-am luat şi chiar am avut un moment în care le-am arătat tuturor ce oră indică biscuiţii, fără să-mi dau seama că nu este vorba de fapt un ceas real‟, îşi aminteşte Kudrow, amuzată şi jenată de situaţie.

Sursă foto: Shutterstock, PagesixRecente

luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg