Jennifer Aniston, atrasă de lucrurile altora? Ce obiect vestimentar şi-a însuşit actriţa din recuzita Friends

1 jennifer aniston jpg jpeg

La 17 ani de la finalul serialului Friends, actorii se reunesc pentru un episod special, mult aşteptat de fani. Pentru că acest serial de lungă durată a fost pentru toţi actorii un proiect de suflet, mulţi dintre ei au păstrat până astăzi anumite obiecte, care le amintesc de vremurile când au păşit pentru prima dată pe platourile de filmare.

În mod surprinzător şi Jennifer Aniston se află pe lista actorilor care au băgat în buzunar câte un obiect de suflet, din recuzita Friends. Se pare că este un obiect practic, care i-a aparţinut lui Courteney Cox (Monica) şi pe care Aniston îl poartă şi acum, în viaţa reală, după 17 ani de la începutul filmărilor Friends.

Ce obiect „a furat‟ Jennifer Aniston?

În urma unui interviu realizat recent, pentru people.com, Jennifer Aniston a recunoscut că a furat o rochie, din garderoba lui Courtney Cox, care i-a fost foarte dragă: „Am luat o rochie, am intrat în linia de haine şi am scos-o, încă o am şi o port şi în această zi. Este vorba despre o rochie cu flori mici, cu gât în V, din dantelă neagră şi cu nişte mâneci mici, ca nişte volane‟, a declarat actriţa.

2 monica friends dress jpg jpeg

Lisa Kudrow a păstrat bijuteriile lui Phoebe

Şi Lisa Kudrow se află pe lista vedetelor care au păstrat obiectele personajelor. De fapt, ea poartă în continuare inelele lui Phoebe cu mare mândrie. Totodată, în timpul interviului, Lisa şi-a amintit că actorul Matthew Perry (Chandler) i-a dăruit în timpul filmărilor un pachet de biscuiţi, frumos împachetat, în formă de ceas: „La un moment dat m-am uitat la el şi am crezut că este un ceas real, l-am luat şi chiar am avut un moment în care le-am arătat tuturor ce oră indică biscuiţii, fără să-mi dau seama că nu este vorba de fapt un ceas real‟, îşi aminteşte Kudrow, amuzată şi jenată de situaţie.

Sursă foto: Shutterstock, Pagesix



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg