Jennifer Aniston, despre acuzaţia că a ales cariera în detrimentul maternităţii: „Lumea nu ştie problemele mele‟

8 jennifer aniston jpg jpeg

Vedeta serialului „Prietenii tăi‟ a vorbit despre subiectele delicate din viaţa ei, despre acuzaţiile care i-au fost aduse de-a lungul carierei şi durerea simţită în urma lor, în noul număr al revistei „The Hollywood Reporter‟, ieşit recent pe piaţă.

Actriţa de 52 de ani îi blamează pe cei care comentează despre viaţa ei fără să ştie nimic despre trecutul ei medical sau personal. Într-un interviu oferit celor de la Vanity Fair în 2006, imediat după despărţirea de Brad Pitt, Jennifer a dezvăluit că şi-a dorit dintotdeauna să aibă copii: „Am vrut, vreau, voi avea!‟. La acea vreme, Aniston n-avea mai mult de 36 de ani. Acum, la 52, oare cum vede ea lucrurile?

Jennifer a devenit cunoscută datorită serialului „Prietenii tăi”, din anii ’90, dar şi a căsniciei cu unul dintre cei mai cunoscuţi şi importanţi actori de la Hollywood, Brad Pitt, însă nu şi-a dorit niciodată o expunere exagerată în faţa presei sau a publicului, mai ales când a venit vorba despre viaţa ei privată.

stanga
dreapta
2 1 jpg jpeg
3 2 jpg jpeg
4 3 jpg jpeg
5 4 jpg jpeg
8 jennifer aniston jpg jpeg

Cu toate astea, oamenii au analizat pe toate părţile viaţa ei şi alegerile făcute şi au comentat totul fără pic de empatie şi înţelegere a situaţiei în care se afla ea. „Am luat totul foarte personal, m-au deranjat enorm zvonurile despre o eventuală sarcină şi acuzaţia «O, a ales cariera în detrimentul maternităţii!»‟, a recunoscut diva hollywoodiană.

„Şi asta în condiţiile în care lumea habar n-are ce se întâmplă cu mine în mod personal sau pe plan medical, de ce nu pot… de ce pot avea copii. Oamenii nu ştiu nimic despre mine‟, declară vedeta care consideră toate acele speculaţii „dureroase” şi „pur şi simplu răutăcioase‟.

Aniston a continuat dezvăluirile în noul număr al revistei „The Hollywood Reporter‟: „Bărbaţii se pot căsători de câte ori vor, se pot însura cu femei mai tinere, care să n-aibă mai mult de 20 şi ceva de ani sau 30. Femeile nu pot face asta‟.

În timpul pandemiei, actriţa s-a confruntat mai mult ca niciodată cu agorafobia, teama de-a ieşi în spaţii deschise. „Înainte invitam eu oamenii în oraş la cină, acum le spun să vină la mine acasă ca să luăm masa împreună‟, mărturiseşte diva care a frecventat doar cinci restaurante de când a început pandemia şi preferă să le calce tot lor pragul din simplul motiv că ei cer certificatul verde clienţilor.

„Unii mi-au zis că sunt o nenorocită obsedată de vaccin, dar nu înţeleg cum se pot lua de mine doar pentru că nu-mi doresc ca oamenii să se îmbolnăvească‟, a declarat căştigătoarea premiului Emmy.

În interviul cu pricina, vedeta a încercat să încheie subiectul maternităţii pe un ton amuzant, făcând o glumă despre toate acele speculaţii făcute despre viaţa ei privată: „Fac gemeni şi de data asta? O să fiu acea femeie de 52 de ani care, printr-o minune, va deveni mamă?‟. Cel mai probabil nu, având în vedere că actriţa nu este, în prezent, implicată în vreo relaţie amoroasă şi nici nu dă vreun semn că şi-ar dori să facă şi să crească un copil de una singură.

Jennifer ia o pauză, în momentul de faţă, de la cel de-al doilea sezon al seriei dramatice „The Morning Show‟ şi se concentrează pe comedia „Murder Mystery 2‟, în care o putem admira alături de prietenul ei bun, Adam Sandler.

Foto - Instagram Jennifer Aniston, The Hollywood ReporterRecente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg