Jennifer Lopez, în sala de sport la ora 4.45! Ce alte vedete preferă antrenamentul matinal?

Vedeta portoricană are un trup superb, bine antrenat la sală, unde ajunge când încă e întuneric afară. Cine sunt maniacii matinali ai sportului?

image

Jennifer Lopez a dezvăluit că ea se trezește la 4.45, când încă nici n-a răsărit soarele, ca să-și facă antrenamentul sportiv, pentru că altfel nu-l mai poate strecura în programul ei aglomerat. Iar celebra actriță și cântăreață nu e singura vedetă care se trezește cu noaptea-n cap pentru a-și face exercițiile fizice. Ce alte staruri au un program care nu le permite o ședință de sport decât dis-de-dimineață?  

Jennifer adoră să facă kickboxing, abdomene, genuflexiuni și ridicarea greutăților, după cum putem vedea în imaginile de mai jos cu mușchii tonifiați ai vedetei. Se pare că diva latino ia antrenamentele foarte în serios, indiferent de activitatea întreprinsă la sală, ne informează instructorul ei de fitness Tracy Anderson.

Mark Wahlberg, Dwayne 'The Rock' Johnson și surorile Kardashians sunt cu toții adepții unor ședinte extrem de matinale de sport! Dwayne, (50 de ani), spunea cândva că n-are nevoie de mai mult de 3 până la 5 ore de somn pe noapte, motiv pentru care „ziua” lui începe la 3.30 cu niște exerciții cardio de toată frumusețea!

image

În tot acest timp, Mark Wahlberg (51 de ani) și-a șocat fanii când le-a mărturisit că se scoală la 2.30 ca să se roage, să-și bea sucul plin de proteine și să se apuce apoi de sport. Totuși, la 3.30 e din nou în pat și mai doarme până la 4 dimineața, când sună iar alarma ceasului și se trezește din nou.

Kim Kardashian este o altă celebritate care-și pune ceasul să sune la 5.45, pentru ca, la 6 dimineața, să fie deja în sala de fitness și să-și lucreze musculatura. Vedeta de reality show a învățat asemenea disciplină de la mama ei, Kris Jenner (67 de ani), care e trează încă de la 4.30, ca să-și soarbă în tihnă ceaiul, să-și citească e-mail-urile și să-și înceapă exercițiile fizice la ora 6 fix.

image

Fiica lui Kriss Jenner, Khloe Kardashian, care a devenit o maniacă a sportului, e prezentă la sala de fitness la 5 dimineața și ajunge să-și încheie ședința de sport când sora ei Kim Kardashian de-abia și-o începe pe a ei.

Totuși cât de benefică poate fi o ședință de sport făcută atât de devreme?

Ei bine, experții sunt de părere că arzi mai multe calorii dis-de-dimineața, că îți accelerezi metabolismul la primele ore ale zilei mai mult decât în orice alta perioadă din zi.Ce ziceți, ați încerca sportul când încă e întuneric afară?

Foto - Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg