Jennifer Lopez, în sala de sport la ora 4.45! Ce alte vedete preferă antrenamentul matinal?

Vedeta portoricană are un trup superb, bine antrenat la sală, unde ajunge când încă e întuneric afară. Cine sunt maniacii matinali ai sportului?

image

Jennifer Lopez a dezvăluit că ea se trezește la 4.45, când încă nici n-a răsărit soarele, ca să-și facă antrenamentul sportiv, pentru că altfel nu-l mai poate strecura în programul ei aglomerat. Iar celebra actriță și cântăreață nu e singura vedetă care se trezește cu noaptea-n cap pentru a-și face exercițiile fizice. Ce alte staruri au un program care nu le permite o ședință de sport decât dis-de-dimineață?  

Jennifer adoră să facă kickboxing, abdomene, genuflexiuni și ridicarea greutăților, după cum putem vedea în imaginile de mai jos cu mușchii tonifiați ai vedetei. Se pare că diva latino ia antrenamentele foarte în serios, indiferent de activitatea întreprinsă la sală, ne informează instructorul ei de fitness Tracy Anderson.

Mark Wahlberg, Dwayne 'The Rock' Johnson și surorile Kardashians sunt cu toții adepții unor ședinte extrem de matinale de sport! Dwayne, (50 de ani), spunea cândva că n-are nevoie de mai mult de 3 până la 5 ore de somn pe noapte, motiv pentru care „ziua” lui începe la 3.30 cu niște exerciții cardio de toată frumusețea!

image

În tot acest timp, Mark Wahlberg (51 de ani) și-a șocat fanii când le-a mărturisit că se scoală la 2.30 ca să se roage, să-și bea sucul plin de proteine și să se apuce apoi de sport. Totuși, la 3.30 e din nou în pat și mai doarme până la 4 dimineața, când sună iar alarma ceasului și se trezește din nou.

Kim Kardashian este o altă celebritate care-și pune ceasul să sune la 5.45, pentru ca, la 6 dimineața, să fie deja în sala de fitness și să-și lucreze musculatura. Vedeta de reality show a învățat asemenea disciplină de la mama ei, Kris Jenner (67 de ani), care e trează încă de la 4.30, ca să-și soarbă în tihnă ceaiul, să-și citească e-mail-urile și să-și înceapă exercițiile fizice la ora 6 fix.

image

Fiica lui Kriss Jenner, Khloe Kardashian, care a devenit o maniacă a sportului, e prezentă la sala de fitness la 5 dimineața și ajunge să-și încheie ședința de sport când sora ei Kim Kardashian de-abia și-o începe pe a ei.

Totuși cât de benefică poate fi o ședință de sport făcută atât de devreme?

Ei bine, experții sunt de părere că arzi mai multe calorii dis-de-dimineața, că îți accelerezi metabolismul la primele ore ale zilei mai mult decât în orice alta perioadă din zi.Ce ziceți, ați încerca sportul când încă e întuneric afară?

Foto - InstagramRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg