Jukebox lansează single-ul şi videoclipul „Am ce nu am“

1 83355 original jpg jpeg

Miercuri seara, în cadrul unui concert-eveniment, trupa Jukebox a lansat alături de prieteni, artişti şi oameni din media, single-ul „Am ce nu am”. Piesa, cu un sound fresh, s-a auzit în premieră pe scena True Social Club alături de unele dintre cele mai iubite piese ale trupei.

Pentru Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, acest single a reprezentat ocazia perfectă de a experimenta diferite aspecte ale vocii sale: „E o piesă fresh, care curge natural, diferită de cele pe care le-am cântat până acum. Noutatea, pentru mine, a fost că mi-a oferit ocazia să descopăr zone ale vocii mele pe care le lăsasem neexplorate, lucru pe care îl veţi observa imediat ce o veţi asculta”, declară solistul.Produsă în studiourile EpiQ , „Am ce nu am” este o piesă romantică, care redă prin versuri sentimentul pe care un om îl poate avea atunci când iubirea provoacă dezamăgire.În regia lui Alex Ceauşu, filmările clipului s-au desfăşurat pe parcursul a 24 de ore, în centrul oraşului Braşov şi pe Tâmpa, între piesaje naturale magnifice şi străduţe cu aspect vintage. Protagonista videoclipului este frumoasa Andra Dumitrache, model ce a cucerit lumea prin campaniile pe care le-a prezentat.

Cu aproape 20 ani de activitate şi peste 2000 concerte live, Jukebox este tonomatul fabricat în România, devenind de-a lungul timpului un brand consacrat şi apreciat de iubitorii de muzică Live. Până în prezent, Jukebox a lansat trei albume şi alte zece single-uri, printre care: “Cum vrei tu”, “Ediţie specială” şi “Vocea Ta”. Trupa Jukebox, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută şi pentru participarea la numeroase festivaluri şi concursuri: Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016 sau Te Cunosc de Undeva 2017. În februarie 2017, trupa s-a îmbogăţit cu o voce excepţională şi o apariţie exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox, alături de care au participat la Eurovision 2018, cu una dintre piesele favorite ale selecţiei: “Auzi cum bate”.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg