Karmen este însărcinată în 4 luni. FOTO cu burtica

1 85219 original jpg jpeg

Karmen, în vârstă de 22 de ani, este însărcinată în 4 luni. Artista are deja o burtică de toată frumuseţea. A ţinut vestea secretă, dar presa a aflat că urmează să devină mămică peste 5 luni. 

Karmen este însărcinată în 4 luni şi şi-a etalat burtica. Vedeta a realizat o scurtă şedinţă foto pentru revista Viva. A acordat şi un interviu în care a vorbit despre carieră, dar şi sarcină.

Karmen, însărcinată în 4 luni FOTO

”Nu cred că te poţi simţi pregătit pentru un asemenea eveniment, pentru venirea unui copil pe lume, însă sunt sigură că voi face faţă, aşa cum toate mămicile au făcut-o şi o fac. E o nouă etapă despre care sunt sigură că va fi cea mai frumoasă sau, cel puţin, una dintre cele mai frumoase.

image

Să fii mamă e ceva unic şi, mai ales, pentru prima oară e ceva ce nu ştii cum va fi. Când eşti însărcinată, e un proces în care te pregăteşti pentru ceva ce nici tu nu cunoşti, sunt foarte multe semne de întrebare, dar sunt sigură că voi face faţă cu brio următoarei etape din viaţa mea şi ştiu că va fi una superbă.

image

Motivul pentru care mulţi oameni nu au crezut vestea cu sarcina este din cauza faptului că, până acum, s-au mai auzit zvonuri despre o posibilă sarcină, însă niciodată nu au fost adevărate. Este pentru prima dată când trec prin aşa ceva şi este un lucru minunat, însă am vrut să ţin totul pentru mine o bună perioadă de timp, pentru a mă asigura că totul este în regulă, că bebeluşul se dezvoltă aşa cum trebuie şi aşa cum este normal, să fiu 100% sigură de faptul că sarcina merge bine.

image

Lucrurile acestea s-au întâmplat foarte repede. Eu în foarte multe interviuri am susţinut că îmi doresc un copil şi, chiar dacă sunt mică, cred că voi face faţă foarte bine următoarei perioade. Va trebui să găsesc un echilibru între muncă şi viaţa de familie, viaţa de acasă, viaţa de mămică. Cred că Dumnezeu mi-a pregătit cumva ceva la care nu mă aşteptam să se întâmple atât de repede şi atât de frumos.

image

Mi s-a schimbat viaţa radical într-un timp foarte scurt şi nu pot spune decât că-I sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit atât de multe lucruri bune în ultima perioadă şi că, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, totul înfloreşte, pentru mine”, a mărturisit Karmen, pentru viva.ro.

image