Katharine Hepburn nu suporta nuditatea şi ieşea din cinematograf la scenele nud. „Încercase sexul, dar nu-i plăcea!”

hepburn jpeg

Publicul a fost întotdeauna fascinat să descopere cum sunt starurile de cinema în spatele camerelor de filmat. Iar în cazul lui Katharine Hepburn n-a existat nicio excepţie. La două decenii de la moartea sa - Hepburn a murit în 2003, la 96 de ani - interesul pentru viaţa privată a legendarei actriţe este la fel de mare.

Născută în Hartford, Connecticut, în 1907, Hepburn a fost încurajată de părinţii ei să fie deschisă, comunicativă, curajoasă încă de la o vârstă mică. De-a lungul carierei sale îndelungate – în timpul căreia a fost nominalizată de 12 ori la Oscar, câştigând statueta de aur de patru ori - Katharine a devenit cunoscută pentru rolurile de femeie inteligentă şi puternică. Legendara actriţă interpreta adesea roluri masculine pe scenă, a lucrat cu regizoarea lesbiană Dorothy Arzner, la filmul "Christopher Strong", şi a făcut un film cu regizorul hemosexual George Cukor, "Sylvia Scarlett", în care Hepburn s-a sărutat cu o femeie. Cu alte cuvinte, vedeta era cât se poate de dezinhibată pe platourile de filmare. Acelaşi lucru se întâmpla oare şi-n viaţa de zi cu zi?

Hepburn a fost măritată cu Ludlow "Luddy" Ogden Smith din1928 până în 1941, a avut o aventură cât se poate de publică cu Howard Hughes şi o relaţie apropiată şi îndelungată – ce a durat decenii întregi – cu colegul de breaslă Spencer Tracy. După cum ne informează Ranker, era bisexuală, având relaţii intime atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile.  

După cum s-a scris în The New York Times, în 2012, Scotty Bowers a dezvăluit în cartea "Full Service" că a cuplat-o pe Katharine Hepburn cu nu mai puţin de 150 de femei. Iar scriitorul William J. Mann a mărturisit, în biografia din 2006 "The Woman Who Was Katharine Hepburn", ca Hepburn a început să aibă relaţii intime cu femei încă din facultate, dar că nu se considera lesbiană.

Mann susţine, de fapt, că actriţa nici măcar nu era prea mult interesată de sex, citând un fost coleg din facultate de-ai vedetei: „A încercat sexul, dar nu prea i-a plăcut”. Mai mult de-atât, nu suporta nuditatea şi, atunci când urmărea o secvenţă nud într-un film, ieşea furioasă din sala de cinematograf şi nu se mai întorcea.

Până la urmă, era Katherine o bisexuală libertină, care avea relaţii amoroase pe bandă rulantă atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, sau, dimpotrivă, era o femeie închistată, care nu suporta nici măcar să vadă oameni goi pe marele ecran.

După cum le-a spus ea reporterilor, care tot încercau s-o ia pe nepregătite şi să surprindă adevărata ei faţă, „N-o s-o nimeriţi niciodată! Nimeni nu reuşeşte asta!”

Foto - The Philadelphia Story (1940)Recente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg