Katharine Hepburn nu suporta nuditatea şi ieşea din cinematograf la scenele nud. „Încercase sexul, dar nu-i plăcea!”

hepburn jpeg

Publicul a fost întotdeauna fascinat să descopere cum sunt starurile de cinema în spatele camerelor de filmat. Iar în cazul lui Katharine Hepburn n-a existat nicio excepţie. La două decenii de la moartea sa - Hepburn a murit în 2003, la 96 de ani - interesul pentru viaţa privată a legendarei actriţe este la fel de mare.

Născută în Hartford, Connecticut, în 1907, Hepburn a fost încurajată de părinţii ei să fie deschisă, comunicativă, curajoasă încă de la o vârstă mică. De-a lungul carierei sale îndelungate – în timpul căreia a fost nominalizată de 12 ori la Oscar, câştigând statueta de aur de patru ori - Katharine a devenit cunoscută pentru rolurile de femeie inteligentă şi puternică. Legendara actriţă interpreta adesea roluri masculine pe scenă, a lucrat cu regizoarea lesbiană Dorothy Arzner, la filmul "Christopher Strong", şi a făcut un film cu regizorul hemosexual George Cukor, "Sylvia Scarlett", în care Hepburn s-a sărutat cu o femeie. Cu alte cuvinte, vedeta era cât se poate de dezinhibată pe platourile de filmare. Acelaşi lucru se întâmpla oare şi-n viaţa de zi cu zi?

Hepburn a fost măritată cu Ludlow "Luddy" Ogden Smith din1928 până în 1941, a avut o aventură cât se poate de publică cu Howard Hughes şi o relaţie apropiată şi îndelungată – ce a durat decenii întregi – cu colegul de breaslă Spencer Tracy. După cum ne informează Ranker, era bisexuală, având relaţii intime atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile.  

stanga
dreapta
2 profimedia 0186086476 jpg jpeg
3 profimedia 0496358565 jpg jpeg

După cum s-a scris în The New York Times, în 2012, Scotty Bowers a dezvăluit în cartea "Full Service" că a cuplat-o pe Katharine Hepburn cu nu mai puţin de 150 de femei. Iar scriitorul William J. Mann a mărturisit, în biografia din 2006 "The Woman Who Was Katharine Hepburn", ca Hepburn a început să aibă relaţii intime cu femei încă din facultate, dar că nu se considera lesbiană.

Mann susţine, de fapt, că actriţa nici măcar nu era prea mult interesată de sex, citând un fost coleg din facultate de-ai vedetei: „A încercat sexul, dar nu prea i-a plăcut”. Mai mult de-atât, nu suporta nuditatea şi, atunci când urmărea o secvenţă nud într-un film, ieşea furioasă din sala de cinematograf şi nu se mai întorcea.

Până la urmă, era Katherine o bisexuală libertină, care avea relaţii amoroase pe bandă rulantă atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, sau, dimpotrivă, era o femeie închistată, care nu suporta nici măcar să vadă oameni goi pe marele ecran.

După cum le-a spus ea reporterilor, care tot încercau s-o ia pe nepregătite şi să surprindă adevărata ei faţă, „N-o s-o nimeriţi niciodată! Nimeni nu reuşeşte asta!”

Foto - The Philadelphia Story (1940)Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg