La dans cu Prinţesa Diana. Ce reguli stricte li se impuneau bărbaţilor care o invitau în ring

2 profimedia 0330176070 jpg jpeg

Prinţesa Diana a fost o emblemă de eleganţă şi de bunătate, iar cu originile sale modeste a cucerit inimile multor admiratori ai Casei Regale Britanice şi nu numai. Diana a rămas în amintirea multor persoane drept o prinţesă diferită, care a încercat să îşi impună propriul stil, atât în acţiunile cotidiene regale, cât şi în relaţiile cu cei din jur.

Cu naturaleţe nativă, Diana şi-a impus propriile reguli în ceea ce priveşte stilul său de viaţă în Casa Regală, iar cei din jur, la rândul lor, au fost obligaţi să respecte reguli stricte în faţa Prinţesei. Deoarece trebuia să onoreze statutul regal, Lady Diana participa des la diferite evenimente, unde erau invitate persoane importante - de la vedete, la politicieni şi nu numai, cu toţii fiind selectaţi după criterii riguroase.

Cu toate că Prinţesa adora să interacţioneze cu toată lumea şi să se simtă în largul ei, cei care doreau să danseze cu ea erau nevoiţi să respecte protocolul pentru a fi pe aceeaşi lungime de undă cu Lady Di. Care erau regulile stricte?

Cum trebuia să fie partenerul de dans

La celebrele petreceri, bărbaţii care erau lăsaţi să danseze cu Lady Diana trebuiau să îndeplinească o listă de cerinţe. Spre exemplu, una dintre ele era că aceştia trebuiau să aibă o înălţime de cel puţin 1,82 m. Această regulă era, probabil, respectată, pentru ca dansul lor să nu pară ciudat, deoarece Prinţesa purta des tocuri, iar acest lucru o făcea să pară şi mai înaltă decât partenerul ei de dans.

Statutul marital era foarte important

Dacă ar fi fost un bărbat singur, cu siguranţă nu ar fi putut dansa cu Prinţesa Diana! Orice bărbat care îşi dorea să danseze cu ea trebuia să fie căsătorit. Cerinţa era respectată, pentru a fi reduse riscurile ca ceva nepotrivit să se întâmple între Prinţesă şi patrenerul ei de dans.

Soţia partenerului de dans era direct vizată de aceste reguli

Pe lângă faptul că bărbatul cu care dansa Prinţesa trebuia să fie căsătorit, o altă regulă importantă era ca soţia acestuia să se afle obligatoriu în salon în timpul dansului, deoarece acest aspect putea descuraja un comportament inadecvat.

Unora le era greu să danseze cu ea

Producătorul de film, Phil Donahue, a povestit pentru un post de televiziune, că i s-a cerut să danseze cu Prinţesa Diana, dar acesta a ezitat. Aflat la emisiunea „Watch What Happens Live”, Donahue a menţionat că a trebuit să se lupte cu toţi bărbaţii care au vrut să danseze cu Diana până în momentul în care a cedat şi s-a enervat. Cu toate acestea, chiar dacă era mai timid, Phil a dansat cu Diana şi s-a simţit grozav: „A avut primul dans la Chicago şi a fost amuzant, pentru că ne-au sunat din timp, chiar dacă Phil a spus «Oh, nu vreau să fac asta!», deoarece este foarte timid, a avut primul dans cu Diana şi s-au simţit grozav, a fost impresionant”, a declarat soţia lui Phil Donahue. 

FOTO ProfimediaRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg