La o cafea cu... Dan Bittman: Cum cucereşti o femeie cu ajutorul muzicii?

1 54295 original jpg jpeg

În primul rând, trebuie să spun de la bun început că un bărbat cucereşte o femeie cu multă atenţie şi iubire, nu numai cu ajutorul muzicii.

Este adevărat însă că el îşi poate exprima sentimentele pe note,iar femeia de lângă el va putea să-l înţeleagă mai uşor,să-i vadă o parte nevăzută de restul lumii.

Ar fi bine însă ca femeile să priceapă că dacă un bărbat este chipeş,are o voce plăcută şi cântă ceva frumos,acest lucru nu înseamnă neapărat că va fi partenerul ideal. Un bărbat nu este întotdeauna precum îl arată cântecele sale. Nu vei descoperi calităţile sale în muzica lui,ci doar sensibilitatea sa.  Eu m-am exprimat prin muzică,aşa am făcut toată viaţa,iar muzica m-a ajutat să trec peste momentele grele. M-a făcut să-mi descarc sufletul,să-mi alin suferinţele,să mă bucur,să iubesc sau să spun ce simt. Deşi n-am făcut serenade niciunei fete,muzica m-a ajutat oarecum să fac cuceriri. În plus,au existat anumite fete care au vrut să mă cunoască datorită faptului că făceam parte din Holograf.  Muzica poate ajuta bărbaţii chiar dacă aceştia nu au talent muzical şi nu le pot cânta o melodie iubitei. Dacă se regăsesc în anumite piese sau versuri,acestea pot fi dedicate femeii de lângă ei,iar mesajul va fi mai repede transmis.

Spre exemplu,piesele Holograf îi pot ajuta pe bărbaţii fără prea mare talent la vorbe să-şi exprime sentimentele. Multă lume a venit să îmi spună că piesa „Ţi-am dat un inel“ a fost melodia aleasă pentru nuntă,liantul multor cupluri şi i-a unit pe mulţi îndrăgostiţi. Amuzant este însă că am scris această piesă pentru cineva care a pierdut un inel! Concret,eram foarte tânăr şi aveam o relaţie care însă nu a mai dus la o căsătorie.  

Multe piese Holograf sunt inspirate din relaţii,fie că este vorba de-ale mele sau de-ale altora. Muzica este vitală în viaţa noastră de zi cu zi:te vindecă de tristeţe,te înveseleşte sau te pune pe gânduri. De asemenea,ea poate îmbunătăţi o relaţie,atunci când cei doi parteneri nu sunt foarte comunicativi. Pe scurt,muzica este ca un medicament!

Dan Bittman este actor,moderator de emisiuni TV şi vocea formaţiei Holograf.Recente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg