Lady Gaga – show extravagant la Bucureşti

1 52127 original jpg jpeg

Aseară, publicul român a fost martorul unui eveniment fără precedent în istoria muzicală autohtonă: cea mai mare scenă din lume amplasată în Piaţa Constituţiei din Bucureşti a găzduit un show grandios susţinut de cea mai în vogă artistă a momentului, Lady Gaga.

Concertul susţinut de Lady Gaga va rămâne cu siguranţă o amintire frumoasă în memoria zecilor de mii de fani prezenţi aseară în Piaţa Constituţiei,artista oferindu-le acestora un spectacol complet,timp de aproape două ore şi jumătate.

Cei mai înfocaţi fani ai artistei,“The Little Monsters”,s-au strâns încă de la ora 8.00 dimineaţa în Piaţa Constituţiei,în speranţa că vor fi aleşi pentru a intra în celebrul Monster Pit,costumaţi în ţinute extravagante care încercau să copieze diverse vestimentaţii ale celebrei artiste. După deschiderea porţilor,oamenii au intrat în zona de concert,ocupându-şi locurile şi aşteptând ca starul serii să-şi facă apariţia. Lady Starlight,apoi The Darkness au pregătit atmosfera pentru ceea ce avea să fie un eveniment memorabil.

Începând de la decorurile scenei,continuând cu zecile de costume schimbate şi coregrafiile adaptate fiecărei piese,show-ul a reprezentat o suită nesfârşită de surprize pentru spectatorii care au aplaudat minute în şir prestaţia artistei.

Lady Gaga a schimbat aproximativ 20 de ţinute,aproape fiecare moment al concertului având un nou set-up cu diferite elemente de recuzită concepute după imaginaţia artistei. Calul negru metalic,canapeaua sub forma unor bucăţi de carne,pianul-motocicletă au făcut deliciul publicului. N-au lipsit hit-urile “Born This Way”,“Bad Romance”,“Judas”,“Just Dance”,“Love Game”,“Telephone”,“You and I”,“Poker Face”,“Alejandro”,“Paparazzi”. De asemenea,Gaga a cântat fanilor săi cea mai nouă piesă numită “Princess Die”.

61813b09fe9dbcbaddb165387714c804 jpg jpeg

Credit foto:Picture Group

Concertul a durat aproximativ două ore şi jumătate,artista ţinând să mulţumească în repetate rânduri fanilor,cărora le-a promis că va reveni:„Sunt aici datorită vouă! Veţi fi aici când mă voi întoarce anul următor? România,tu eşti viitorul!”.

Publicul s-a desprins cu greu de Lady Gaga,chemând-o pe scenă în aplauze frenetice timp de câteva minute,pentru un bis care a inclus piesele “The Edge of Glory” şi “Mary the Night”.

Artista a atins încă o dată  inimile fanilor când a ales doi copii din public pe care i-a adus pe scenă alături de ea. Vizibil emoţionaţi,cei doi au stat lipiţi de Mother Monster pe tot parcursul piesei “Marry The Night”,cu care artista şi-a încheiat concertul. Gaga şi-a luat rămas bun de la fanii din România,retrăgându-se în culise cu cei doi copii pe care i-a urcat pe scena din Monster Pit.

Lady Gaga nu s-a dezminţit nici de această dată,transformând concertul de la Bucureşti într-un spectacol veritabil a cărui producţie extraordinară va fi greu de egalat.Recente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg