LaLa Band a filmat primul videoclip

1 52689 original jpg jpeg

Trupa-vedetă a serialului „Pariu cu Viaţa“, LaLa Band, care revine cu sezonul 3 din 17 septembrie la Pro Tv, a filmat primul videoclip, oferind o imensă bucurie tuturor fanilor lor.

Noul single pentru care LaLa Band a filmat videoclip se numeste „Dance Dance Dance“ şi este un featuring cu Ionuţ Radu aka John Puzzle,cel care semnează toate piesele trupei.

LaLa Band şi John Puzzle vin vineri,7 septembrie,de la 17.45 la emisiunea Happy Hour să-şi lanseze videoclipul,unde vor povesti tot felul de întâmplări de la filmări.

Zeci de costume special realizate pentru videoclip,o coregrafie realizată de peste o sută de ori,5 locuri alese pentru filmare în centrul Bucureştiului şi 3 săptămâni de repetiţii-acestea sunt o parte din elementele desfăşurării de forţe necesare realizării primului videoclip al trupei LaLa Band.

Pe tot timpul filmărilor,deasupra Pieţei Unirii a zburat un mini-elicopter cu o cameră incorporată,care a surprins cadre inedite.

E un moment pe care l-am aşteptat de mult timp! «Dance Dance Dance» e cel mai nou single LaLa Band şi deja a devenit o piesă de suflet a fanilor noştri“ a spus entuziasmată Alina.

Videoclipul piesei este cel mai potrivit cadou pentru publicul nostru în momentul ăsta. Abia aştept să văd produsul final“,ne-a spus Criss.

Sunt foarte entuziasmat de tot ceea ce s-a-ntâmplat la filmările videoclipului nostru! Am avut toţi o energie debordantă şi am urmat întocmai indicaţiile regizorului pentru ca totul să iasă ca la carte“,a adăugat Vlad.

Fiind deja familiarizată cu filmările de videoclip pentru proiectul meu solo,nu mi-a fost deloc greu. A fost un schimb de energii incredibil de frumos“,a declarat Sore.

Starea piesei compusă de Ionuţ Radu şi scenariul videoclipului s-au îmbinat perfect! Cât despre filmările propriu-zise,nu pot să spun decât că au fost senzaţionale. Ne-am simţit toţi atât de bine şi chiar dacă dansul ne-a solicitat foarte mult din punct de vedere fizic,bucuria filmării primului videoclip ne-a dat putere şi energie“,a adăugat Rapha.

Trupa LaLa Band lanseaza nu doar primul ei videoclip,„Dance Dance Dance”,ci şi mult-aşteptatul turneu naţional al cărui start a fost dat pe 31 august la Bacău.

Următoarele oraşe în care va ajunge LaLa Band sunt:

10 septembrie – Reşiţa

11 septembrie – Timişoara

13 septembrie – Cluj

14 septembrie – Deva

15 septembrie – Sibiu

16 septembrie – Sighişoara

29 septembrie – Galaţi

30 septembrie – Piatra-Neamţ