Lăptişorul de matcă, elixirul tinereţii

1 72975 original jpg jpeg

Folosirea lăptişorului de matcă are multe beneficii asupra îngrijirii corporale, întrucât furnizează aminoacizi esenţiali care stimulează producţia de colagen.

Datorită faptului că previne deteriorarea ţesutului,lăptişorul de matcă încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii.

De asemenea,prin conţinutul de vitamine şi minerale,lăptişorul de matcă hrăneşte şi revitalizează pielea,făcându-l un component ideal pentru produsele cosmetice.

Zincul,sulful,manganul şi fierul sunt câteva dintre oligomineralele din compoziţia lăptişorului de matcă care ajută la regenerarea celulelor şi la îmbunătăţirea producţiei de colagen.

În plus,acizii graşi şi hidroxi-acizii graşi din compoziţia lăptişorului sunt cunoscuţi pentru protejarea pielii împotriva deshidratării.

Studiile arată că lăptişorul de matcă are o puternică acţiune antibacteriană naturală,fiind eficient în tratarea şi atenunarea unei mari diversităţi de erupţii şi afecţiuni ale pielii,precum eczeme,dermatite,acnee şi eriteme.

Nu în ultimul rând,lăptişorul de matcă s-a dovedit a fi eficient în tratarea arsurilor,tăieturilor,zgârieturilor şi infecţiilor,datorită acţiunii sale antiinflamatoare şi antioxidante.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg