Legătura dintre culoarea ochilor şi tipul de personalitate

1 75110 original jpg jpeg

De câte ori nu ai auzit expresia ,,ochii sunt oglinda sufletului''. Ei bine, se pare că ştiinţa transformă această zicală în realitate.

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Orebro din Suedia,diferitele modele de iris pot indica dacă suntem nişte firi calde şi de încredere,nevrotice sau impulsive. Astfel,cercetătorii au comparat ochii a 428 de subiecţi cu trăsăturile lor de personalitate,pentru a vedea dacă structura irisului le reflectă personalitatea.

Rezultatele studiului sugerează că persoanele cu diferite caracteristici ale irisului tind să dezvolte personalităţi diferite,au concluzionat oamenii de ştinţă.

Iată ce relaţie există între personalitate şi culoarea ochilor,potrivit celor mai recente studii!

Ochii căprui închis

Persoanele cu ochii căprui închis au potenţial de lideri sau cel puţin asta este impresia pe care o lasă oamenilor din jur.

Totodată,indivizii cu ochii căprui,care bat spre negru,reprezintă cea mai rară culoare de ochi. Despre ei se spune că ar fi firi misterioase sau secretoase,însă există studii care susţin că cei ce poartă acestă culoare de ochi sunt considerate,în general,personalităţi agreabile.

Un alt studiu arată  că persoanele cu ochii închişi la culoare au tendinţa să bea mai puţin decât cele cu ochii mai deschişi la culoare şi că sunt înzestrate cu aptitudini sportive mai bune.

Ochii căprui

Un studiu al Universităţii Charles din Praga arată că persoanele cu ochi căprui sunt considerate ca fiind loiale,de încredere,respectuoase,dar nu supuse. De asemenea,indivizii cu ochi căprui au tendinţa să doarmă mai puţin decât cei cu ochi deschişi la culoare şi nu sunt persoane matinale,ei trezindu-se mai greu dimineaţa.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg