Leya D. lansează piesa "Karma", featuring Kalif*

1 68398 original jpg jpeg

Leya D. şi Kalif lansează single-ul şi videoclipul "Karma", o poveste despre resemnare, despre momentele în care gândeşti că "Ceea ce dai, aia primeşti".

Piesa este compusă de către cei doi artişti şi Alin Radu,cel care semnează şi producţia,iar videoclipul este regizat de "Călătorie Magică" şi a fost filmat într-una dintre cele mai spectaculoase locaţii din România,Castelul Cantacuzino din Buşteni. 

"Este o piesă de stare care ne face să ne gândim că uneori trebuie să calculăm ceea ce facem şi ceea ce oferim pentru că, undeva, cândva, o să primim aceleaşi lucruri",mărturiseşte Leya D. 

”Am decis să fac parte din acest proiect imediat ce am primit piesa şi i-am dat play. Liniile pe care le-a compus Leya,partea ei de text şi vocea ei m-au impresionat şi inspirat,în acelaşi timp. Este o piesă care ne învaţă un lucru esenţial şi anume că în viaţă primeşti ceea ce oferi (KARMA). Fiecare dintre noi,atât eu,cât şi Leya,am investit foarte multă muncă şi sentimente în compoziţia piesei", declară Kalif. 

Pentru Leya D., participantă a concursului TV X Factor, ediţia 2014, piesa Karma este prima colaborare şi o nouă piesă cu versuri în limba română, ca în cazul "1000 de motive", single lansat în 2015. Kalif a colaborat în 2015 cu Roxanna şi au lansat single-ul "Apel în aşteptare", cu peste 3,8 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Vezi noul videoclip aici:Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg