Leya D. lansează piesa "Karma", featuring Kalif*

1 68398 original jpg jpeg

Leya D. şi Kalif lansează single-ul şi videoclipul "Karma", o poveste despre resemnare, despre momentele în care gândeşti că "Ceea ce dai, aia primeşti".

Piesa este compusă de către cei doi artişti şi Alin Radu,cel care semnează şi producţia,iar videoclipul este regizat de "Călătorie Magică" şi a fost filmat într-una dintre cele mai spectaculoase locaţii din România,Castelul Cantacuzino din Buşteni. 

"Este o piesă de stare care ne face să ne gândim că uneori trebuie să calculăm ceea ce facem şi ceea ce oferim pentru că, undeva, cândva, o să primim aceleaşi lucruri",mărturiseşte Leya D. 

”Am decis să fac parte din acest proiect imediat ce am primit piesa şi i-am dat play. Liniile pe care le-a compus Leya,partea ei de text şi vocea ei m-au impresionat şi inspirat,în acelaşi timp. Este o piesă care ne învaţă un lucru esenţial şi anume că în viaţă primeşti ceea ce oferi (KARMA). Fiecare dintre noi,atât eu,cât şi Leya,am investit foarte multă muncă şi sentimente în compoziţia piesei", declară Kalif. 

Pentru Leya D., participantă a concursului TV X Factor, ediţia 2014, piesa Karma este prima colaborare şi o nouă piesă cu versuri în limba română, ca în cazul "1000 de motive", single lansat în 2015. Kalif a colaborat în 2015 cu Roxanna şi au lansat single-ul "Apel în aşteptare", cu peste 3,8 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Vezi noul videoclip aici:Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg