Liftingul de coapse, soluţia pentru un corp cu forme ideale

1 69229 original jpg jpeg

Abdomenul, talia şi coapsele sunt preocupările principale ale doamenelor înainte de vacanţa de vară. Mersul la sala de sport, o dietă bazată pe crudităţi sau câteva intervenţii de chirurgie estetică ne pot face să arătăm cât mai aproape de ideal în următoarea vacanţă.

Potrivit statisticilor Societăţii Americane a Chirurgilor Plastici (ASPS),în 2015 peste 9.120 de femei din SUA au ales să îşi remodeleze coapsele prin intervenţia de lifting,o creştere cu 73% faţă de anii 2000,când a existat un boom al operaţiilor estetice peste tot în lume. Pentru Europa nu există o statistică specifică privind această operaţie,dar unele articole de specialitate arată o tendinţă asemănătoare cu cea de peste Ocean.

”Celulele adipoase,celulita şi pielea în exces se acumulează cel mai des pe coapse,ceea ce face un corp să pară mai în vârstă decât e în realitate.Liftingul intern al coapselor corectează pielea în exces de la nivelul zonei interne,medii şi externe a coapselor. Liftingul părţii inferioare a corpului presupune o incizie completă în jurul trunchiului. Deşi poate părea excesivă,este o intervenţie foarte eficientă ce nu numai că îmbunătăţeşte talia,dar şi fesele şi porţiunea laterală a feselor”,spune Dr. Ion Zegrea,medic specialist chirurgie plastică.

Liftingul coapselor îndepărtează excesul de piele şi de grăsime,oferind un contur estetic şi plăcut. Este o operaţie care se adresează cel mai frecvent pacientelor care au pierdut în greutate,natural sau după chirurgie bariatrică,dar şi a celor care din cauza vârstei prezintă piele în exces,cu elasticitate scăzută,cu un aspect neplăcut. Timpul de recuperare postoperator după o intervenţie de lifting de coapse este de 2 săptămâni. Se recomandă ca primele 7 zile după operaţie să se evite efortul fizic.

”Pacientele mele aleg liftingul de coapse după ce au realizat că exerciţiul la sala de fitness şi pierderea în greutate printr-o dietă nu pot da acea fermitate şi acel aspect bine proporţionat,care să meargă în tandem cu imaginea de ansamblu a corpului. Liftingul chirurgical de coapse rezolvă foarte eficient această problemă. Îmi place să le amintesc pacientelor mele un lucru foarte important:un corp îngrijit printr-un stil de viaţă activ şi sănătos este cheia succesului pentru orice schimbare la nivelul organismului nostru”, menţionează chirurgul estetician.Recente

Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg
Regina Elisabeta si Printul Filip FOTO Profimedia
Lady Louise Windsor si Regina Elisabeta jpeg