Luana Ibacka îşi îngrijeşte părul cu ardei iute

1 52958 original jpg jpeg

Iarna, părul are tendinţa să cadă, din cauza temperaturilor scăzute la care este expus sau a căciulilor pe care le porţi pentru a te proteja de frig. Tratamentele naturiste sunt de ajutor în acest caz. Luana Ibacka s-a convins!

Luana Ibacka,prezentatoarea emisiunii „Cunoaşte,Visează,Iubeşte!” de la Prima TV,acordă o importanţă deosebită îngrijirii părului,mai ales în sezonul rece.

„Pentru părul meu folosesc tratamente naturiste,care să-l ajute să se regenereze şi să-l protejeze de factorii externi ce-l pot deteriora. Obişnuiesc să folosesc o mască de ardei iute,pe care mi-o fac singură în casă şi care este foarte eficientă.

Se prepară din 200 de grame de ardei iute uscat,care se taie foarte mărunt sau se macină într-o râşniţă,dacă este foarte bine urcat. Apoi,se introduce într-o sticlă de 500 de mililitri,închisă la culoare,şi peste se toarnă alcool de 70°-90°,care trebuie să fie peste nivelul ardeiului cu aproximativ 5-6 centimetri.

Se astupă stricla cu un dop şi se lasă la macerat zece zile. În fiecare zi stricla se agită pentru a omogeniza conţinutul.

Tratamentul cu această mască se poate face în două moduri. Înainte de spălat,se frecţionează rădăcina părului pe întreaga suprafaţă a capului,mai ales în zonele unde a început căderea părului sau unde a căzut. După 15-30 de minute se spală capul cu apă caldă şi săpun,ţinând ochii bine închişi.

Se clăteşte bine cu apă caldă şi se şterge cu un prosop curat. Dacă vreţi să încercaţi cea de-a doua metodă,atunci se spală părul cu apă caldă şi săpun,se şterge bine cu un prosop,se aplică tinctura la rădăcina părului folosind un tampon cu vată şi se masează. După 15-30 de minute,se spală părul cu apă caldp,ţinând ochii închişi. În ambele cazuri,pielea capului se înroşeşte şi vei simţi o căldură deosebită. Tratamentul se face o dată sau de două ori pe săptămână,timp de mai multe luni. Combate căderea părului şi stimulează creşterea lui”,spune Luana Ibacka,prezentatoarea emisiunii „Cunoaşte,Visează,Iubeşte!”,difuzată în fiecare duminică,de la ora 11.30,la Prima TV.

Credit Foto:Prima TVRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg