Machiaj de seară discret. Cele mai bune tehnici

1 68793 original jpg jpeg

Dacă vrei să impresionezi cu farmecul tău, machiajul de seară discret este tot ce îţi trebuie.

Bărbaţii adoră naturaleţea şi frumuseţea feminină,de aceea machiajul nu trebuie să îţi schimbe foarte mult aspectul,ci doar să lumineze faţa mai mult şi să scoată ochii şi buzele puţin în evidenţă. Dacă vrei să impresionezi cu farmecul tău,machiajul de seară discret este tot ce îţi trebuie.

Femeile uită că nu numai partea exterioară contează,ci şi cum este pe interior. Aşadar,fă-te plăcută şi delicată cu un machiaj de seară discret.În primul rând trebuie să cureţi foarte bine faţa. Dacă ai timp,ar fi bine să îţi pui o mască înainte ca să se lumineze tenul. Poţi să amesteci o banană cu ¼ cană de lapte sau de smântână proaspătă,să aplici pe tenul curăţat şi să stai aşa 10-15 minute. Apoi să clăteşti încet cu apă caldă.În al doilea rând pregăteşte trusa pentru machiajul de seară discret. Îţi trebuie fond de ten potrivit tenului tău,anti cearcăn dacă crezi că ai nevoie,fard de obraz nuanţă de maro (pentru ten închis) sau nuanţă de roşu (pentru ten deschis),creion dermatograf,fard de pleoape deschis strălucitor (auriu,bronz) şi luciu de buze.În al treilea rând trebuie să ştii că dacă vrei să pui ochii în evidenţă,luciul de buze trebuie să fie de culoare mai deschisă,un roz strălucitor sau piersică este minunat. Dacă la ochi alegi o culoare care să îţi pună ochii în evidenţă,buzele au nevoie de luciu şi atât. Dacă alegi să pui o culoare discretă la ochi,atunci buzele pot fi date cu o culoare mată,nu foarte aprinsă totuşi. Vorbim de un machiaj de seară discret.

Machiaj de seară discret – ten şi pomeţi

Acum,poţi începe machiajul. Aplică o cremă care să se întindă bine după ce ai clătit faţa cu apă caldă. Apoi aplică fond de ten,buline pe toată faţa şi întinde cu degetele foarte bine,să intre în piele şi să nu se vadă că eşti machiată. Poţi întinde şi uşor pe gât. Fondul de ten trebuie să fie cât mai subţire şi moale că să pară cât mai natural machiajul. Dacă crezi că este cazul aplică sub ochi anti cearcăn,tot aşa mici buline pe care să le întinzi bine,de data aceasta tapând zona de sub şi de deasupra pleoapelor.

Aplică acum fardul de obraz,întinzând cu o pensulă mai mare,cu firele tari. Dă la baza pomeţilor de sus în jos cu mişcări circulare. Fardul de obraz se dă în primă fază foarte puţin,se trasează linia unde vrei să dai şi dacă mai este cazul se mai dă un strat. Fiind vorba de un machiaj de seară discret,ajunge să dai un rând şi apoi să scoţi în evidenţă cu ceva puţin strălucitor,dar doar puţin.

Machiaj de seară discret-ochi

La ochi alege o culoare caldă,luminoasă,poate fi şi puţin strălucitoare. Mai întâi dă-te la baza pleoapelor cu creion dermatograf,o linie subţire,foarte discretă. Apoi aplică fard peste,amestecă fardul cu creionul la bază şi urcă puţin spre mijlocul pleoapelor. Aplică puţin fard şi pe pleoapele inferioare şi pune rimel cât să se ridice genele şi să fie mai lungi. Nu încărca genele,este un machiaj discret,nu vrei să atragi atenţia prea tare prin machiaj.

Machiaj de seară discret-buze

Buzele pentru aceste machiaj de seară discret pot fi de culoare deschisă mată sau un luciu care să dea prospeţime buzelor şi să arăţi cât mai natural. Poţi pune şi o culoare mai aprinsă lucioasă pe buze doar dacă ai ales ca ochii să fie daţi doar cu puţin fard şi puţin rimel. Machiajul de seară discret vrea să te pună pe tine,din interior,în evidenţă,nu să impresionezi prin machiaj. Deci când alegi un machiaj discret,trebuie să ai un comportament discret. Cu siguranţă te vei simţi minunat de frumoasă şi naturală. Vei vedea că oamenii apreciază foarte mult naturaleţea.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg