Machiaj în stil indian. Trucuri din ţara senzualităţii

1 61148 original jpg jpeg

Un articol în care vă prezentăm trucuri ale machiajului în stil indian, pentru un look misterios şi senzual.

India este cunoscută pentru cât de exotică şi senzuală poate fi,iar nuanţele pielii indiencelor de la rozaliu la maro închis a atras atenţia iubitorilor de machiaj din toată lumea. Deşi pare greu de întreţinut şi machiat,tenul femeilor din India este foarte apreciat,iar machiajul în stil indian a început să fie din ce în ce mai căutat în lumea modei.Dacă ai un ten mai închis,la fel ca al indiencelor,şi un păr bogat şi negru,este bine să nu îţi pui în evidenţă prea mult ochii şi buzele. Ceva strălucitor sau pal este perfect. Dacă însă ai tenul mai deschis,foloseşte fără probleme culori mai închise.Machiajul în stil indian poate ieşi perfect atunci când tenul tău este foarte bine curăţat,când fondul de ten este foarte bine întins şi când este corectat cu un creion corector sau ce crezi că merge cel mai bine cu tenul tău. Important este să foloseşti nuanţe care se potrivesc cu tenul tău,poţi pune ceva mai închis,dar ai grijă să nu se cunoască diferenţa. Nu arată bine dacă ai pielea feţei mai închisă decât urechile sau mâinile. Pentru asta poţi folosi fondul de ten şi pe gât.

Machiaj în stil indian – ochi şi pomeţi

Indiencele adoră culorile ca maroniu,roşu şi roz,atât pentru buze,cât şi pentru ochi. Nuanţele de roşu,chiar şi mai închise merg foarte bine la pielea uşor ciocolatie,iar nuanţele mai pale sunt potrivite pentru tenul mai deschis. Aşadar,pentru un machiaj în stil indian cât mai autentic este bine să ai în trusa de machiaj nuanţe de roşu şi maro.

Dar şi nuanţele de mov mat sau roz pal mai închis merg excelent pentru un machiaj în stil indian. Totul este să nu uiţi de conturul ochilor,care îţi alungeşte ochii şi te face mai sexy. Conturul poate fi finalizat cu o codiţă pe care să o accentuezi un pic mai mult. Depinde cât de mult vrei să ieşi în evidenţă.

Dacă vrei să impresionezi cu un look extravagant şi îndrăzneţ,trebuie să faci un contur cu negru la ochi. Foloseşte tuşul sau creionul dermatograf cu încredere. Peste acest contur poţi veni cu nuanţe de roşu şi maro care să fie în ton cu tenul tău. O să obţii exact privirea exotică şi pătrunzătoare a femeilor din India. Poţi folosi mai multe culori pentru pleoape dacă îţi place să combini nuanţele.

Pentru pomeţi este bine să foloseşti culoarea piersicii,dar să fie o culoare mai sumbră,mai închisă. Cu cât ai tenul mai deschis cu atât îţi poţi pune pomeţii în evidenţă,dând un strat mai vizibil. Dacă ai un ten închis,este bine să nu insişti cu fardul de obraz,un strat este suficient. De altfel,cel mai bine la tenul mai închis este să dai pe pomeţi cu un fard de obraz tip bronz uşor strălucitor sau poţi să nu dai cu fard de obraz dacă ai acoperit bine toate imperfecţiunile.

Dacă eşti brunetă şi ai sprâncenele bine definite,te apropii foarte bine de trăsăturile indiencelor,aşa că la tine machiajul în stil indian se potriveşte foarte bine. Nuanţele de maro deschis sau roz pal merg perfect pentru ochii tăi,iar conturul ochilor nu trebuie să-ţi lipsească.

Pentru pomeţi poţi profita de faptul că eşti brunetă,deci nu este nevoie să accentuezi,poţi scoate în evidenţă pomeţii prin culori strălucitoare. La ochi şi pe buze este bine să foloseşti tot culori strălucitoare,luminoase şi mai puţin închise şi mate.

Machiaj în stil indian-buze

Buzele în machiajul în stil indian sunt,de obicei,culoarea pielii sau o culoare puţin mai închisă. Poţi folosi cu încredere şi culori îndrăzneţe,dar să fie strălucitoare. Indiencele sunt femei cărora le place să strălucească. O culoare de maro deschis lucios pe buze şi ochii frumos conturaţi şi fardaţi cu o nuanţă de maro închis alcătuiesc un machiaj în stil indian superb,mai ales dacă ai un ten mai deschis.

Pentru a finaliza machiajul în stil indian şi a-i da senzualitatea maximă,trebuie să achiziţionezi un blindi,adică accesoriul care se pune în frunte şi care sigur îţi va oferi aerul indian pe care ţi-l doreşti.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg