Machiaj în stil italian

1 68793 original jpg jpeg

Cine a fost în Italia ştie că italiencele sunt foarte naturale, de aceea pentru ele este mai important să se păstreze tinere pe interior decât să se machieze excesiv, aşa că vă arătăm în acest articol ce înseamnă machiaj în stil italian.

Cine a fost în Italia ştie că italiencele sunt foarte naturale,de aceea pentru ele este mai important să se păstreze tinere pe interior decât să se machieze excesiv. Tratamentele faciale şi de înfrumuseţare atât pentru ten,cât şi pentru pielea întregului corp sunt absolut necesare pentru femeile din Italia.

Machiajul în stil italian este deci simplu şi cât mai natural. Sprâncenele trebuie lăsate în voie sau pensate în aşa fel încât să arate cât mai natural,mai bogate. Dacă ai sprâncene subţiri,ai grijă să foloseşti puţin creion de sprâncene atunci când vrei un machiaj în stil italian autentic.Italiencele vor să fie cât mai discrete şi să scoată în evidenţă ceea ce le pun în valoare cel mai mult. Deci dacă tu crezi că ai buzele frumos conturate şi sprâncenele în formă,pune-le în evidenţă prin machiaj mai mult. Dacă tu crezi că ieşi în evidenţă mai mult prin culoarea sau forma ochilor,pune-i în lumină mai mult. Şi dacă crezi că pomeţii sunt cei care te avantajează,asigură-te că aplici cea mai bună nuanţă pentru a-i pune în prim-

Machiaj în stil italian – ochi

Important este să ai faţa curată,fermă şi sănătoasă. Asta este ceea ce le încântă pe italience cel mai mult. Astfel,fondul de ten şi anti cearcănul sunt doar pentru a uniformiza şi a da o bază fină machiajului. Aşadar,după ce aplici baza pentru machiaj,asigură-te să te dai uşor cu puţină pudră albă pe toată faţa,pentru a absorbi stratul uleios.

Dacă vrei ochi ca ai Sophiei Loren trebuie să vrei să îţi pui în evidenţă ochii sau buzele,sau ambele. Sprâncenele trebuie să fie cât mai bogate,le obţii folosind un creion de sprâncene dacă le ai mai fine. Pentru ochi ai nevoie de tuş sau creion dermatograf subţire. Trebuie să trasezi o linie din interiorul ochilor înspre exterior,ducând codiţa în sus,exact ca o aripă. După ce ai făcut asta,îngroaşă linia atât cât crezi că este necesar pentru ochii tăi,având grijă să păstrezi la interior şi exterior linia cât mai subţire. Apoi uneşte coada de sus printr-o linie subţire pornită de la mijlocul pleoapei de jos. Asigură-te că este perfectă şi poţi folosi acum un fard pentru a da umbre. De preferat un fard negru-gri mat. Foloseşte rimel din plin,dar ai grijă să nu creezi efectul genelor prea încărcate,ci să fie alungite şi dese.

Machiaj în stil italian – buze şi pomeţi

Pomeţii pot fi puşi în evidenţă cu o culoare apropiată de culoarea piersicii sau culoare bronzantă,care să strălucească. Nu folosi prea mult fard de obraz totuşi,nu uita că trebuie să arăţi cât mai natural posibil.

Buzele pot fi lucioase,de culoare închisă sau aprinsă doar dacă ochii sunt curaţi. Dacă ai ales machiajul a la Sophia Loren,buzele trebuie să fie de culoarea pielii,cremoase şi foarte conturate. O nuanţă de portocaliu deschis spre maro poate să fie la fel de potrivită pentru machiajul în stil italian.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg