Machiaj natural pentru ochii verzi

1 75110 original jpg jpeg

Machiaj natural pentru ochii verzi - sunt consideraţi a fi cei mai frumoşi, cu atât mai mult că sunt şi destul de rari. Dacă eşti printre fericitele posesoare, atunci trebuie să afli câteva trucuri pentru a obţine un machiaj natural ca la carte, care să-ţi evidenţieze şi mai mult frumoşii ochi verzi.

Machiaj natural pentru ochii verzi-Bronz

Ochii verzi merg foarte bine machiaţi cu ajutorul fardurilor în culorile calde,iar bronzul este perfect pentru asta. Funcţionează foarte bine şi îţi scoate în evidenţă forma frumoasă a ochilor.  

Machiaj natural pentru ochii verzi-Cupru

La fel ca şi în cazul bronzului,acest fard se potriveşte ochilor verzi,tocmai pentru că respectă regula tonurilor calde. Nuanţa cuprului poate fi folosită pentru orice tip de verde,aşa că încearc-o şi tu!

Machiaj natural pentru ochii verzi-Violet

Purpuriul şi verdele sunt două culori care merg foarte bine împreună! Dacă eşti în căutarea unui fard pentru ochi,atunci alege o astfel de culoare. Poţi opta pentru farduri pudră sau creioane dermatografe.

Machiaj natural pentru ochii verzi-Verde

Deşi anumiţi specialişti nu recomandă asta,tu poţi încerca oricum. Dacă ai ochii de un verde luminos,atunci îi poţi sublinia cu ajutorul unui fard ceva mai închis la culoare. Regula este simplă:fard mai închis sau mai deschis,în funcţie de nuanţa ochilor tăi.

Optează pentru un fard de obraz piersică

Un alt sfat important este strict legat de nuanţa pe care o alegi pentru fardul de obraz. Foloseşte unul sub formă de cremă,pentru că este mai uşor de aplicat,şi într-o nuanţă de piersică,deoarece îţi va sublinia şi mai mult culoarea ochilor.

Ai nevoie de o mascara maro

Pentru a nu crea un contrast prea nenatural,ai ca opţiune mascarade culoare maro. Aceasta îţi va defini subtil şi frumos genele.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg