Machiaj potrivit pentru roşcate. Trucuri în funcţie de culoarea ochilor

1 63078 original jpg jpeg

Un machiaj perfect trebuie să ţină cont de culoarea părului şi culoarea ochilor. Iar în acest articol încercăm să vă arătăm un machiaj potrivit pentru roşcate, trucuri în funcţie de culoarea ochilor.

Un machiaj perfect trebuie să ţină cont de culoarea părului şi culoarea ochilor. Iar un machiaj potrivit pentru roşcate poate să difere de la nuanţe îndrăzneţe la ceva mai simplu,în funcţie de culoarea ochilor. Roşcatele sunt prin definiţie femei cu trăsături puternice,de aceea machiajul nu trebuie să fie prea încărcat.

Machiaj potrivit pentru roşcate. Trucuri în funcţie de culoarea ochilor – ochi albaştri

Pentru roşcatele cu ochii albaştri se potriveşte un machiaj mai luminos,mai decent la ochi. Ochii albaştri sunt deja scoşi în evidenţă de culoarea părului. Mai degrabă,dacă eşti roşcată cu ochi albaştri,pune-ţi în prim plan buzele. Mai întâi,ţine minte că roşcatele nu au nevoie de prea mult fond de ten. Chiar dacă ai pistrui,nu încerca să-i acoperi foarte mult,deoarece fondul de ten în straturi groase se va vedea nenatural.Aşadar,dacă ai ochi albaştri,un machiaj uşor cu gene date din abundenţă cu rimel şi un ruj de culoare aprinsă,de la roz la toate nuanţele de roşu,portocaliu şi chiar violet,te vor face să te simţi o roşcată cu adevărat invidiată.

Machiaj potrivit pentru roşcate. Trucuri în funcţie de culoarea ochilor – ochi verzi

Roşcatele cu ochi verzi sunt o adevărată desfătare pentru bărbaţi. De aceea ele nu au nevoie de prea mult machiaj. Dacă totuşi vrei să impresionezi,ţine minte că fondul de ten nu trebuie să fie prea accentuat,un fond de ten lichid foarte cremos,dat în strat subţire este de ajuns.

Ochii pot fi scoşi în evidenţă prin culori deschise ca verde smarald deschis,turcoaz deschis,galben,auriu închis şi chiar nuanţe de culoarea prunei. Poţi combina foarte uşor aceste culori,dar să dea impresia de un machiaj uşor,delicat,ci nu încărcat. Nu este cazul să încarci prea mult buzele,un luciu de culoare pielii sau un orange deschis merg perfect cu machiajul non conformist al ochilor şi părul roşcat.

Machiaj potrivit pentru roşcate. Trucuri în funcţie de culoarea ochilor – ochi căprui

Roşcatele cu ochi căprui ar fi bine să folosească un creion luminator pentru pleoape. Vei arăta foarte bine dacă pui şi puţin rimel,cât să ridici genele mai mult. Dacă alegi un astfel de machiaj simplu pentru ochi,trebuie neapărat să ieşi în evidenţă cu buzele. Un roşu aprins mat sau portocaliu este tot ce ai nevoie pentru un look natural şi super fresh.

Pentru cele care vor ceva mai îndrăzneţ,machiajul pentru ochi de pisică se potriveşte perfect roşcatelor cu ochi căprui,deoarece poţi aplica culori închise şi foarte închise pentru a-ţi pune ochii în prim-plan. Iar buzele pot fi lucioase,strălucitoare şi cremoase cu nuanţe deschise.

Machiaj potrivit pentru roşcate. Trucuri în funcţie de culoarea ochilor – ochi negri

Roşcatele cu ochii negri nu au nevoie de machiaj deloc. Trăsăturile lor sunt din start foarte atractive. Puţin fond de ten,un strat de rimel şi ruj lucios ar fi suficient pentru astfel de roşcate. Ochii mari şi negri extrem de expresivi nu au nevoie de prea mult machiaj. Dacă totuşi vrei un machiaj de ocazie,trebuie să ţii minte că machiajul pentru ochi de pisică este tot ce îţi trebuie pentru a fi vedetă.

Culorile prunei,verde închis mat,maro-negru mat şi lucios,gri închis,toate aceste culori se potrivesc de minune ochilor negri pentru roşcatele care vor să iasă şi mai mult în evidenţă. Iar dacă ai o culoare roşu închis la păr,ţine minte să nu dai un aspect foarte întunecat feţei prin aplicare unor rujuri de culoare închisă. Buzele trebuie să fie cremoase şi cât mai naturale. Un luciu de culoare pielii este suficient pentru roşcatele cu ochii negri.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg