Machiaj rapid în 5 minute

machiaj în funcţie de forma ochilor jpeg

Dacă eşti o femeie activă, mereu pe fugă, eşti permanent în căutarea unor căi care să te facă să câştigi timp. Machiajul ultrarapid este posibil. Ai 3 mari obiective: tenul, ochii, buzele.

Machiaj ultrarapid:tenul

Limitează-te la un lucru esenţial:unificarea machiajuluipentru ten. Pielea trebuie să fie uniformă,să nu laşi să se vadă cearcănele sau urmele de oboseală. Începe prin a depista micile imperfecţiuni cutanate:roşeaţă,pungi sub ochi,porţiuni închise la culoare. Foloseşte un corector de ten lichid sau un stick,pentru a acoperi zonele cu probleme,apoi tapotează uşor pentru ca substanţa să se absoarbă. Cu o pensulă groasă,aplică fond de ten pudră pe tot chipul,pe gât şi pe decolteu. Finalizează machiajul tenului cu fard de obraz,aplicat cu o pensula pe pomeţi.

Machiaj ultrarapid:ochii

De obicei,pentru machiajul ochilor aplici mai multe produse de îngrijire. Ai cu adevărat nevoie de mascara,creioane,tuş,fard de pleoape? Pentru a reduce timpul consacrat ochilor,păstrează creionul de ochi şi mascara. Machiajul tău va căpăta un aer mai natural.

Machiaj ultrarapid:buzele

Buzele nu trebuie să concureze cu ochii. Deci,dacă ai ochii bine conturaţi,buzele pot să-şi păstreze culoarea naturală. Nu uita totuşi să aplici un balsamde buze protector sau un gloss în nuanţe naturale.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg