Make-up rezistent de iarnă

1 50865 original jpg jpeg

Frigul îţi afectează make-up-ul, iar în zilele cu viscol preferi să nu te mai machiezi decât să ai de-a face cu rimelul care ţi se întinde pe faţă sau cu dermatograful la fel de puţin rezistent. Află ce fel de machiaj e cel mai potrivit pentru vremea rece!

Ce produse cosmetice fac faţă cu brio sezonului rece? Ai nevoie de o cremă cât mai hrănitoare,un fond de ten lichid,rimel rezistent la apă,rujuri cu vitamine... Pe lângă calitatea produselor,te vor interesa şi tendinţele. Se poartă fardurile pastelate,blush-ul în tonuri reci de roz,tuşul de ochi negru cu particule strălucitoare etc.

Avantajele cremei de faţă

Iarna,nici nu te poţi gândi să ieşi din casă,fără să-ţi fi aplicat un strat consistent de cremă hidratantă,cu factor de protecţie solară 15. Chiar dacă soarele nu se face văzut,ultra-violetele rămân un pericol la adresa tenului tău. Aplică-ţi crema de faţă cu cel puţin 20 de minute înainte de a ieşi din casă,astfel încât să aibă suficient timp pentru a pătrunde în piele.

Fondul de ten potrivit

Dacă ai tenul foarte uscat,evită fondul de ten compact,care îţi usucă şi mai tare pielea. Alege un produs lichid,cu efect iluminator,pentru un aspect cât mai sănătos şi mai atrăgător!

Blush-ul pentru un aspect fresh!

Alege blush-uri în tonuri reci de roz,care dau un aspect natural pielii şi-ţi fac tenul să arate proaspăt în ciuda frigului. În plus,aceste blush-uri se potrivesc de minune cu căciulile groase şi cu strălucirea zăpezii.

Evidenţiază-ţi ochii!

Se poartă machiajul strident al ochilor,dar ai nevoie de produse cât mai rezistente. Alege farduri pulbere în tonuri de gri,bej sau chiar negru. Cât despre tuş,mascara sau dermatograf,mizează pe acele produse rezistente la apă şi la transfer.

Gloss şi rujuri cremoase

Pentru buze,optează pentru glossurile hrănitoare,evitând rujurile rezistente la transfer,din cauza compoziţiei deloc blânde cu pielea. Buzele sunt mai sensibile iarna,aşadar cele mai ptorivite sunt produsele care conţin vitamine. Tendinţele merg în continuare pe tonurile nude şi pe întreaga gamă de roşu.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg