Mama Natură îţi îngrijeşte pielea! Iată cum!

1 65623 original jpg jpeg

A-ţi feri pielea de efectele naturale ale îmbătrânirii, dar şi de daunele soarelui şi ale mediului înconjurător, se bazează în mare parte pe atenuarea efectelor radicalilor liberi. Iată trei tratamente ieftine şi naturale prin care Mama Natură îţi oferă un ten fără vârstă, complet radiant.

Aplicăpapaya

Datorită conţinutului său ridicat de caroten,vitamina C şi minerale esenţiale,papaya este un exfoliant natural şi un puternic emolient. Utilizarea sa regulată poate ajuta chiar şi în „înnălbirea” pielii,minimizând apariţia petelor de vârstă. Papaya deschide,de asemenea,porii,lăsând pielea moale la atingere şi cu o strălucire sănătoasă.

Fără vârstă,cu ajutorul fructului de avocado

Pentru a rămâne suplă,pielea ta are nevoie de vitamine,la fel ca şi corpul tău. Avocado este versiunea naturală a unui cocktail de nutrienţi,plin de vitamine A,B,D şi E. Fructele sunt mai bogate în potasiu decât bananele şi conţin grăsimi sănătoase,ceea ce face din ele crema hidratantă ideală. Avocado reduce semnele de îmbătrânire,cum ar fi liniile fine şi ridurile. Şi pe deasupra,mai este şi o bună opţiune de tratament pentru eczeme,pete roşii şi piele sensibilă.

Curăţăcu miere

O altă minune a alimentelor în revitalizarea pielii,este mierea. Bogată în antioxidanţi,aceasta are,de asemenea,proprietăţi anti-bacteriene,făcând-o un demachiant delicat,la preţuri accesibile. Mierea poate ajuta chiar şi în tratarea erupţiilor uşoare.