Mână spartă? Ce și-a cumpărat Jennifer Lopez din primul salariu

Nu s-a născut în puf și nici nu și-a trăit copilăria având totul la dispoziție. Dimpotrivă. Iar atunci când a dat de bani, J.Lo a făcut ceva ce ne-am dori cu toții să facem…

image

O vedem acum pe covorul roșu de la premierele filmelor ei sau în concerte și ne minunăm cât de bine arată la aproape 54 de ani, ce bine se întreține și ce echipă numeroasă de specialiști trebuie să aibă la dispoziție, 24 de ore din 24, pentru a-i aranja părul, hainele, silueta.

După toate realizările ei profesionale și notorietatea de care se bucură, Jennifer Lopez nu mai are nicio grijă financiară acum. Poate cumpăra tot ce-și dorește inimioara ei și trăiește în lux de niște decenii bune. Dar începuturile ei în viață și chiar în showbiz n-au fost deloc prospere.

Născută și crescută în Bronx, J.Lo provine dintr-o familie care de-abia se putea întreține și, atunci când a luat cu asalt showiz-ul american, a început să primească sume impresionante de bani pentru munca depusă. Oricât de cunoscută și de bogată a devenit, Jennifer nu poate uita nici acum pe ce și-a cheltuit primii bani câștigați!

Lopez a dezvăluit, în The Hollywood Reporter, ce și-a cumpărat din primul salariu mai consistent pe care l-a primit. Un Mercedes! Era un salt major pe care l-a făcut vedeta portoricană, care conducea pe-atunci o Honda primită de la Keenen Ivory Wayans. „A fost o mare chestie pentru mine. Semnam contractul de leasing la noua mea mașină și mă despărțeam de iubitul meu în aceeași săsptămână!”, și-a amintit „Jenny from the Block”. „Ne aflam într-o reprezentanță auto, ca să-mi aleg mașina, și plângeam de rupeam!”, a adăugat aceasta.

image

În ciuda problemelor amoroase pe care le avea atunci, Lopez era fericită că făcuse, în sfârșit, un pas înainte în cariera ei, talentul îi era recunoscut și era recompensată pe măsura valorii ei reale. Atunci a fost momentul în care viața lui Jennifer s-a schimbat radical. Fetița, care tot ce avea mai drag și mai valoros pe lume, în copilărie, era o păturică aspră, crescuse, trecuse la nivelul superior, ajunsese să-și aleagă mașina preferată și să plătească singură pentru ea.  

„Câteodată Ben și copiii râd de mine că îmi place să mă învelesc cu pături aspre, de lână, dar ele îmi amintesc de copilărie…”, a recunoscut recent deținătoarea unei averi de 150 de milioane de dolari.  

Foto - InstagramRecente

Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg