Marion Cotillard, ameninţată cu moartea

1 49122 original jpg jpeg

Cea mai apreciată actriţă franceză a momentului, Marion Cotillard, a devenit ţinta unei femei din New York, care şi-a postat ameninţările incoerente pe internet.

Marion Cotillard este actriţa momentului în Franţa şi nu a trecut neobservată nici la Hollywood. Ba dimpotrivă! Poate că ăsta e şi motivul pentru care o femeie din New York a făcut din cea care a interpretat-o pe Édith Piaf în "La vie en rose/ La Môme" ţinta ameninţărilor sale.

Teresa Terri Yuan a trimis e-mail-uri şi înregistrări video pe adresa online a unuia dintre fan cluburile actriţei. Într-unul dintre ele,spunea că o va ucide pe Marion Cotillard,iar în altul vorbea incoerent despre dorinţa ei stranie – să joace cu Cotillard “ruleta rusească”.

Yuan a fost arestată de FBI joi,iar vineri a fost eliberată contra unei cauţiuni de 50.000 de dolari,potrivit hollywoodreporter.com.Ea nu are voie să se apropie de actriţă şi nici să folosească internetul în afara propriei locuinţe,unde activităţile ei online pot fi monitorizate de poliţişti.

Ameninţările americancei corespund profilului unui psihopat."Vina şi tristeţea, pe care le simt acum, nu le voi mai simţi după ce se va întâmpla",spune Yuan într-o înregistrare video. Şi adaugă:"După ce se va întâmpla, nu voi mai avea niciun fel de regrete. Se pare că aşa trebuie să te simţi când eşti un asasin, un ucigaş". Cum era de aşteptat,Yuan a mai spus şi că e la curent cu programul de călătorie al lui Cotillard.

Apreciată pentru rolurile din “Jeux d’enfants” şi “La vie en rose/ La Môme” şi deţinătoare a unui premiu Oscar,Marion Cotillard poate fi văzută în "Midnight in Paris",de Woody Allen,filmul care a deschis ediţia din acest an a Festivalului de la Cannes.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg