Mască cu albuş contra acneei

1 70778 original jpg jpeg

Albuşul conţine o enzimă, numită lizozimă, capabilă de a „digera” peretele celular al bacteriilor. Acţionează ca un antibiotic natural, care distruge bacteriile responsabile cu apariţia punctelor negre şi a neplăcutelor coşuri. În plus, albumina din ou hrăneşte pielea.

Ce proprietăţi au ingredientele

Ai nevoie de albuşul de la un ou,2 linguriţe de zeamă de lămâie,o jumătate de lingură de miere dizolvată în puţină apă. Albumina din ou hrăneşte pielea,iar zeama de lămâie are proprietăţi astringente şi capacitatea de a curăţa şi purifica tenul,eliminând impurităţile şi bacteriile care obturează porii. În plus zeama de lămâie dă un ten mai luminos. Mierea acţionează ca un atispectic natural,având proprietăţi antibacteriene,hidratează şi hrăneşte tenul.  

Cum obţii masca

Într-un bol,amestecă albuşul cu zeama de lămâie. Cu o furculiţă,bate viguros amestecul până ce obţii  textură spumoasă. Adaugă mierea,amestecă din nou până omogenizezi. Spală-te pe faţă cu apă caldă,fără săpun,pentru a facilita curăţirea porilor. Pentru curăţarea şi lărgirea porilor poţi să-ţi expui tenul la abur. Prinde-ţi părul,ca să nu-l mudăreşti.

Cum o aplici

Aplică mascape faţă,în strat uniform,direct cu degetele sau cu o dischetă demachiantă. Evită conturul ochilor,al gurii şi nările,acolo unde pielea e mai fragilă şi se usucă mai uşor. Lasă să acţioneze 10-15 minute. Masca are textură destul de fluidă,de aceea e bine să stai la orizontală,nemişcată,în tot acest timp,ca să nu curgă. Apoi,spală-te pe faţă cu apă călduţă,fără a freca,asigurându-te că ai eliminat toate resturile. Tamponează-te apoi cu un prosop uscat şi hidratează pielea cu crema obişnuită.Recente

angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg