Masca din castravete pentru faţă curăţă toate impurităţile

1 68203 original jpg jpeg

Masca din castravete pentru faţă este una dintre cele mai calmante şi astringente măşti. Iar castraveţii sunt proaspeţi vara, de aceea profită de ei, curăţă, tonifică şi hidratează tenul. Mai mult, împrospătează pielea, o face mai strălucitoare şi curăţă toate impurităţile.

Moda măştilor de faţă cu castraveţi dispăruse,însă,oamenii se reîntorc la cele mai bune variante. Iar masca de faţă cu castraveţi este una dintre cele mai calmante şi astringente măşti. Iar castraveţii sunt proaspeţi vara,de aceea profită de ei,curăţă,tonifică şi hidratează tenul. Mai mult,împrospătează pielea,o face mai strălucitoare şi curăţă toate impurităţile. Castraveţii au rolul de a restabili echilibrul pH-ului pielii.

Iată câteva dintre cele mai eficiente măşti de faţă cu castravete. Acesta poate fi folosit pentru toate tipurile de ten,inclusiv pentru tenul acneic.

Masca din castravete pentru faţă – măştile cu castraveţi în combinaţie cu miere şi lapte sau iaurt,adevărate remedii care aduc strălucire tenului

Masca de faţă cu castravete,miere şi lapte,excelentă pentru tenul uscat. Se pune un castravete proaspăt la blender şi se amestecă bine. Apoi,se bate un albuş de ou de ţară într-un castron,se adaugă 2 linguri de miere şi 3 de lapte proaspăt. Se amestecă bine toate împreună cu castravetele şi se aplică pe faţă,gât şi decolteu. Se lasă să activeze timp de jumătate de oră. Redă luminozitatea tenului,păstrează elasticitatea pielii şi curăţă foarte bine de impurităţi.

Masca de faţă cu castravete,iaurt şi miere pentru tenul uscat,tenul iritat sau tenul cu probleme,ten acneic. Iaurtul îndepărtează celulele moarte de pe piele,iar în combinaţie cu castravetele,ajută la hidratarea şi curăţarea feţei. Iaurtul este de preferat să fie preparat din lapte proaspăt nefiert şi lăsat la prins. Se pun 2 castraveţi la blender,o ceaşcă de iaurt simplu şi o linguriţă de miere. Castravetele se mai pot da şi pe răzătoare şi se face o pastă. Se adaugă iaurtul şi se amestecă cu castravetele şi cu mierea. Masca se aplică pe faţă timp de un sfert de oră,apoi se clăteşte bine.

Masca din castravete pentru faţă – albuşul de ou în amestec cu castraveţii,excelent remediu anti-rid

Mască de faţă cu castravete,ou şi mentă specială pentru tenul gras şi pielea mai îmbătrânită. Se dă pe răzătoare un castravete şi se stoarce bine. Apoi se amestecă cu un albuş de ou bătut. Albuşul bătut se amestecă cu nişte mentă proaspătă pisată foarte mărunt. Masca se aplică pe faţă şi se lasă timp de 20 de minute. Tăiaţi 2 rondele de castraveţi şi aplicaţi-le pe ochi,acestea vor reduce din cearcăne şi vor dezumfla ochii obosiţi. Masca are efecte anti-rid şi este foarte bună pentru persoanele care au pielea îmbătrânită.

Masca din castravete pentru faţă cu 2 castraveţi - pentru toate tipurile de ten. Castraveţii se dau prin răzătoare,pe partea cea mai mică,să se mărunţească cel mai bine. Apoi,bolul se pune câteva minute la frigider şi se aplică pe faţă după-aceea. Lăsaţi să acţioneze timp de 15 minute.

Volum pentru păr subţireRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg