Masca din castravete pentru faţă curăţă toate impurităţile

1 68203 original jpg jpeg

Masca din castravete pentru faţă este una dintre cele mai calmante şi astringente măşti. Iar castraveţii sunt proaspeţi vara, de aceea profită de ei, curăţă, tonifică şi hidratează tenul. Mai mult, împrospătează pielea, o face mai strălucitoare şi curăţă toate impurităţile.

Moda măştilor de faţă cu castraveţi dispăruse,însă,oamenii se reîntorc la cele mai bune variante. Iar masca de faţă cu castraveţi este una dintre cele mai calmante şi astringente măşti. Iar castraveţii sunt proaspeţi vara,de aceea profită de ei,curăţă,tonifică şi hidratează tenul. Mai mult,împrospătează pielea,o face mai strălucitoare şi curăţă toate impurităţile. Castraveţii au rolul de a restabili echilibrul pH-ului pielii.

Iată câteva dintre cele mai eficiente măşti de faţă cu castravete. Acesta poate fi folosit pentru toate tipurile de ten,inclusiv pentru tenul acneic.

Masca din castravete pentru faţă – măştile cu castraveţi în combinaţie cu miere şi lapte sau iaurt,adevărate remedii care aduc strălucire tenului

Masca de faţă cu castravete,miere şi lapte,excelentă pentru tenul uscat. Se pune un castravete proaspăt la blender şi se amestecă bine. Apoi,se bate un albuş de ou de ţară într-un castron,se adaugă 2 linguri de miere şi 3 de lapte proaspăt. Se amestecă bine toate împreună cu castravetele şi se aplică pe faţă,gât şi decolteu. Se lasă să activeze timp de jumătate de oră. Redă luminozitatea tenului,păstrează elasticitatea pielii şi curăţă foarte bine de impurităţi.

Masca de faţă cu castravete,iaurt şi miere pentru tenul uscat,tenul iritat sau tenul cu probleme,ten acneic. Iaurtul îndepărtează celulele moarte de pe piele,iar în combinaţie cu castravetele,ajută la hidratarea şi curăţarea feţei. Iaurtul este de preferat să fie preparat din lapte proaspăt nefiert şi lăsat la prins. Se pun 2 castraveţi la blender,o ceaşcă de iaurt simplu şi o linguriţă de miere. Castravetele se mai pot da şi pe răzătoare şi se face o pastă. Se adaugă iaurtul şi se amestecă cu castravetele şi cu mierea. Masca se aplică pe faţă timp de un sfert de oră,apoi se clăteşte bine.

Masca din castravete pentru faţă – albuşul de ou în amestec cu castraveţii,excelent remediu anti-rid

Mască de faţă cu castravete,ou şi mentă specială pentru tenul gras şi pielea mai îmbătrânită. Se dă pe răzătoare un castravete şi se stoarce bine. Apoi se amestecă cu un albuş de ou bătut. Albuşul bătut se amestecă cu nişte mentă proaspătă pisată foarte mărunt. Masca se aplică pe faţă şi se lasă timp de 20 de minute. Tăiaţi 2 rondele de castraveţi şi aplicaţi-le pe ochi,acestea vor reduce din cearcăne şi vor dezumfla ochii obosiţi. Masca are efecte anti-rid şi este foarte bună pentru persoanele care au pielea îmbătrânită.

Masca din castravete pentru faţă cu 2 castraveţi - pentru toate tipurile de ten. Castraveţii se dau prin răzătoare,pe partea cea mai mică,să se mărunţească cel mai bine. Apoi,bolul se pune câteva minute la frigider şi se aplică pe faţă după-aceea. Lăsaţi să acţioneze timp de 15 minute.

Volum pentru păr subţireRecente

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg