Măşti cu albuş de ou pentru ten. Te ajută să ai o piele de vis

1 66349 original jpg jpeg

Pe lângă preparatele de bucătărie, albuşul de ou face parte şi din măştile naturale de înfrumuseţare. El are efect de lifting asupra pielii şi, în combinaţie cu alte alimente sau produse naturale, este una dintre cele mai ieftine şi cunoscute metode de păstrare a frumuseţii. Iată câteva măşti cu albuş de ou pentru ten.

Măşti cu albuş de ou împotriva punctelor negre

Ai făcut zeci de tratament cosmetice pentru a scăpa de inesteticele puncte negre de pe faţă şi rezultatele se lasă aşteptate? Ei bine,nu este cazul să te îngrijorezi. Poţi să-ţi faci o mască ieftină şi foarte utilă din mălai şi albuş de ou. Nu este deloc greu şi vei fi mulţumită de rezultate. Ca să o prepari,ai nevoie de un albuş de ou pe care îl baţi bine până face spumă. Peste aceasta,adaugă două linguri de mălai,amestecă bine şi aplici pe tenul curat. După ce se usucă,îndepărtează masca cu un tifon curat şi apoi clăteşte-ţi faţa cu apă călduţă.    

Măşti cosmetice cu albuş de ou pentru păr strălucitor

Părul tău pare neîngrijit,este lipsit de volum şi mai mereu tern. Îţi dă bătăi de cap şi nu ştii ce să mai faci ca să-i redai prospeţimea şi să nu fie nevoie să-l speli în fiecare zi ca să se aranjeze. Pentru a scăpa de problemele podoabei tale capilare,îţi prezentăm un exemplu de măşti cu albuş de ou foarte eficient. Această mască stopează secreţiile abundente de sebum,dă strălucire părului şi-l face să se păstreze îngrijit cât mai mult timp.

Ai nevoie de unu sau de două albuşuri,în funcţie de lungimea şi de cât de des îţi este părul,care se bat spumă. Adaugi sucul de la o jumătate de lămâie. Amestecul rezultat îl aplici pe părul uscat. Înfăşoară-ţi o folie de material plastic în jurul capului şi,peste aceasta,un prosop,iar dupa 10 minute spală-te cu şampon şi clăteşte-te cu apă călduţă.

Măşti cu albuş de ou - Ajută tenul cu probleme

Albuşul de ou are calitatea de a cicatriza şi de a face să dispară majoritatea semnelor nedorite de pe faţă. Dar rezultatele nu apar peste noapte,ci trebuie să-ţi faci săptămânal o mască din albuş de ou şi roşie. Bate bine un albuş de ou,de preferat de ţară,şi amestecă-l cu zeama de la jumătate de roşie.

Aplică astfel de măşti cu albuş de ou pe faţă şi pe gât. Lasă amestecul să acţioneze 20 de minute şi apoi clăteşte bine cu apă călduţă.



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg