Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras

1 75132 original jpg jpeg

Tenul mixt sau gras are nevoie de îngrijire specială, dacă vrei să previi problemele cum sunt cearcănele, acneea, aspectul obosit al pielii şi coşurile care lasă în urmă cicatrici. Măştile de faţă cu fructe sunt eficiente în îngrijirea tenului gras. Iată ce fructe fac minuni unui ten care are exces de sebum.

Cele mai bune fructe care în amestec rezolvă problemele tenului gras sunt bananele,căpşunile,afinele,portocalele,lămâile,papaya,grepfrutul şi avocado.

Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras – Banane

În special cele coapte sunt deosebit de eficiente în tratarea afecţiunilor tenului gras. Zdrobeşte o banană,adaugă o linguriţă de miere şi o linguriţă de zeamă de lămâie.

Aplică mască din fructepe faţă şi pe gât şi las-o să acţioneze cel puţin un sfert de oră,până se usucă. Clateşte-te bine cu apă călduţă.

Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras – Căpşuni şi afine

Căpşunile şi afinele sunt ideale pentru măştile destinate tratării tenului gras. Amestecă într-un blender câteva căpşuni cu zeama de la o lămâie,apoi aplică masca obţinută pe faţă.

Las-o preţ de 20 de minute şi spală-te cu apă rece,ca să se închidă porii. Pe lângă faptul că protejează şi curăţă tenul gras,căpşunile au proprietăţi antiîmbătrânire,împiedicând apariţia ridurilor.

Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras – Portocale,grepfrut şi lămâi

De la portocale,lămâi şi grepfrut poţi folosi pulpa,sucul dar şi cojile,pe care le usuci şi le macini,ca să foloseşti pudra obţinută.

Acestea conţin vitamina C,care ajută în lupta cu semnele îmbătrânirii,înbunătăţeşte textura pielii şi combate petele pigmentare.

De asemenea,ele reduc considerabil excesul de sebum din piele şi „şterg“ petele,pistruii şi îndepărtează celulele moarte,acţionând şi ca exfoliant.

Îţi poţi masa faţa cu suc de citrice sau poţi amesteca pudră de portocale cu zeamă de lămâie şi grepfrut cu miere şi vei obţine o mască pe care e indicat să o ţii pe faţă aproximativ 15-20 de minute,până simţi că ţi se usuca faţa. Clăteşti cu apă rece.

Măşti de faţă cu fructe pentru ten gras – Papaia şi avocado

Masca preparată dintr-o jumătate de fruct de papaia şi altă jumătate de avocado,copt,îi redau pielii strălucirea şi îi conferă un aspect vizibil întinerit. Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze o jumătate de oră,pentru a avea rezultate optime.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg