Măşti pentru părul vopsit

1 70804 original jpg jpeg

În comerţ ai la dispoziţie o gamă variată de vopsele şi de produse dedicate îngrijirii părului vopsit, însă citirea etichetei te face să eviţi să le cumperi. Încearcă măştile naturale, iar părul tău va fi mai rezistent.

Mască de păr pentru brunete

Cacaua este cea care intensifică nuanţa de păr a persoanelor brunete,în timp ce mierea împreună cu acidul lactic din iaurt şi acidul din oţetul de mere contribuie la o rezistenţă de lungă durată a culorii. Acizi naturali pătrund în structura firului de păr şi vopseaua se va prinde mai bine.

Ai nevoie de o jumătate de ceaşcă de pudră de cacao,o jumătate de ceaşcă de iaurt şi o lingură de oţet de mere. După ce te-ai spălat pe cap,aplică această mască pe păr 2-3 minute,după care îndepărteaz-o cu apă caldă.

Mască de păr pentru blonde

Ceaiul,lămâile şi cartofii reprezintă combinaţia ideală pentru un blond strălucitor. Ceaiul de muşeţel decolorează firul,în timp ce acizii din lămâie şi enzimele din cartofi contribuie la producerea de cheratină,atât de necesară pentru un păr sănătos.

Stoarce o jumătate de lămâie şi amestec-o cu un cartof crud dat prin răzătoarea mică. Adaugă o jumătate de ceaşcă de ceai de museţel călduţ,iar după şamponare spală-te cu această mască. Aşteaptă 3 minute,după care clăteşte-te cu apă caldă. Nuanţa de blond se va intensifica cu fiecare spălare.

Citeşte şi:

Cum să previi uscarea părului

Ce perie de păr se potriveşte stilului tău

Mască de păr pentru roşcate

Vrei ca suviţele tale roşcate să-şi păstreze vitalitatea ca atunci când te-ai vospit? Atunci pune în blender trei morcovi cruzi,o jumătate de ceaşcă de merişoare,2 linguri de iaurt şi 2 linguri de miere. Masează-te pe părul umed cu această combinaţie 1-2 minute,după care îndepărteaz-o cu apă caldă. Antioxidanţii din morcovi şi merişoare vor oferi o nuanţă de roşu pasional părului tău.