Matthew Broderick a omorât două femei. Actorul a scăpat nepedepsit, iar iubita lui a părăsit Hollywoodul

1 00 png png

Starul din Day Off şi soţul mult mai cunoscutei Sarah Jessica Parker, din serialul Totul despre sex, a comis o crimă în august 1987, când mergea cu maşina prin Irlanda de Nord şi s-a ciocnit cu alt automobil. Fapta comisă de actor este adesea trecută cu vederea la Hollywood, unde prea nu se vorbeşte despre trecutul său.

În prezent, actorul trăieşte fericit alături de soţia Sarah Jessica Parker şi de cei trei copii ai lor, James (18) şi gemenele Marion şi Tabitha (11), însă, până să-şi găsească împlinirea alături de familia sa, Matthew a avut o relaţie cu celebra actriţă Jennifer Grey, din Dirty Dancing. De fapt, cu ea se afla el în maşină în momentul producerii accidentului mortal...

Vacanţă cu final tragic

Atunci când a avut loc incidentul auto, Broderick se afla în vacanţă cu iubita sa Jennifer Grey, partenera lui din Day Off. Cei doi actori deciseseră să strecoare câteva zile de odihnă şi relaxare în programul lor aglomerat după ce el îşi încheiase filmările de la Biloxi Blues, iar ea încă nu-şi începuse campania de promovare a filmului care a şi consacrat-o, Dirty Dancing.

Matthew a fost cel care a cauzat accidentul auto soldat cu doi morţi. Totuşi, chiar şi după ce s-a aflat de crima comisă, starul hollywoodian n-a fost niciodată găsit vinovat pentru fapta comisă, în ciuda indignării şi a suferinţei simţite de familia şi prietenii victimelor.

În Irlanda, maşinile circulă pe stânga, motiv pentru care, dacă nu eşti obişnuit, e posibil să te mai strecori pe contrasens din când în când, lucru care trebuie să i se fi întâmplat şi actorului, care era ieşit complet de pe stradă atunci când s-au prezentat poliţia şi Salvarea la faţa locului. Atunci când a fost întrebat de către cei de la People pe ce parte a străzii conducea, Broderick a răspuns cât se poate de sincer: „Nimeni nu ştie. Oricum nu pot să vorbesc prea mult despre asta.”

Accident auto pe ploaie

După ce ajunseseră cu avionul în Irlanda, Broderick şi Grey au închiriat un BMW 316. Pe 5 august, amorezii mergeau din Irvinestown spre Maguiresbridge. Pe drum au oprit la o benzinărie, am primit câteva informaţii legate de trafic de la un poliţist şi şi-au continuat apoi drumul. Doar că începuse ploaia.

În ceea ce priveşte victimele lui Broderick, acestea erau înrudite - Margaret Doherty, o văduvă de 63 de ani, care suferea de scleroză multiplă şi trăia în scaunul cu rotile de cinci ani, şi fiica ei de 28 de ani, Anna Gallagher, care-şi făcea planuri cu soţul ei să-şi întemeieze o familie. Amândouă au murit la spitalul Erne.

După accident, actorul a fost dus la acelaşi spital ca victimele lui, cu faţa tăiată şi un picior rupt în mai multe locuri. „A trebuit să tăiem maşina americanului ca să ajungem la el şi să-i oferim primul ajutor”, a dezvăluit un pompier pentru People. „Tot ce-l interesa era să ştie în ce stare erau cei din cealaltă maşină. Întreba întruna dacă i-a rănit.”

Pedeapsă disproporţionată

Cea care a scăpat aproape complet nevătămată a fost Grey, care n-a avut decât câteva vânătăi. După ce actorul a fost stabilizat, a fost transferat la spitalul Regina Victoria, unde a fost internat timp de o lună. Acolo Matthew a fost acuzat de condus necorespunzător. După ce a plătit cauţiunea de 4.075 de dolari, i s-a permis întoarcerea în Statele Unite. Cu toate că risca să primească 10 ani de închisoare – câte cinci pentru fiecare victimă – actorul a scăpat mult mai ieftin decât atât. A fost condamnat pentru şofat necorespunzător şi a trebuit să plătească numai o taxă de 175 de dolari. Adică un total de nici 5000 de dolari pentru moartea a doi oameni!

Surprinzător pentru mulţi (mai ales pentru familia victimelor!), Broderick n-a fost acuzat de omorârea a două persoane. Mai mult de-atât, actorului i-au trebuit 15 ani până să contacteze familia victimelor. După cum a declarat pentru revista Best, lui Matthew i-a fost foarte greu să accepte ceea ce se întâmplase şi a trebuit să facă mulţi ani de terapie până să poată trece peste acel moment. Dacă lui i-a fost greu, cum le-o fi fost rudelor victimelor?!

Ultimul succes profesional

Dirty Dancing

Într-un final, Grey a decis să păsăsească complet Hollywoodul: „Mintea mea n-a mai fost niciodată aceeaşi, ambiţia mea, la fel”, a explicat fosta actriţă.

Foto - Instagram Matthew BroderickRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg