Meditaţia te ajută să fii frumoasă

1 67627 original jpg jpeg

Stresul te afectează nu numai pe plan psihic, ci şi fizic: ai cearcăne, îţi cade sau ţi se rupe părul, iar aspectul pielii este nesănătos. Poţi elimina aceste probleme cu ajutorul meditaţiei.

Instalează-te confortabil în fotoliu sau în pat şi închide ochii. Respiră profund şi Încearcă să te gândeşti că eşti într-un film. Este foarte important ca în acest timp să laşi orice gând să-ţi treacă prin cap,să nu-l analizezi,dacă este bun sau rău.

Respiră şi iar…respiră!

Îndreaptă-ţi toată atenţia asupra respiraţiei.Încearcă să simţi cum aerul intră şi iese din plămâni. Nu-ţi imagina nimic,doar inspiră şi expiră lung. Nu te gândi la nimic şi încearcă,dacă în aceste momente te copleşesc anumite gânduri,să nu te laşi înfluenţată de ele. Pur şi simplu goleşte-ţi mintea.

Lasă imaginaţia să zboare

Îţi poţi imagina numai lucruri frumoase: cum că te afli la braţ cu actorul sau actriţa preferată, cum că ai câştigat la Loto sau că eşti la serviciu şi ai o zi excelentă. Astfel, îţi vei induce o stare de bine, care te va relaxa psihic.

Relaxează-ţi muşchii

Este un exerciţiu foarte simplu, pe care-l poţi practica şi la birou. Timp de zece minute, închizi ochii şi începi să-ţi încordezi muşhii, mai ales cei de la mâini şi de la picioare. În tot acest răstimp, este foarte important să respiri adânc.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg