Meditaţia te ajută să fii frumoasă

1 67627 original jpg jpeg

Stresul te afectează nu numai pe plan psihic, ci şi fizic: ai cearcăne, îţi cade sau ţi se rupe părul, iar aspectul pielii este nesănătos. Poţi elimina aceste probleme cu ajutorul meditaţiei.

Instalează-te confortabil în fotoliu sau în pat şi închide ochii. Respiră profund şi Încearcă să te gândeşti că eşti într-un film. Este foarte important ca în acest timp să laşi orice gând să-ţi treacă prin cap,să nu-l analizezi,dacă este bun sau rău.

Respiră şi iar…respiră!

Îndreaptă-ţi toată atenţia asupra respiraţiei.Încearcă să simţi cum aerul intră şi iese din plămâni. Nu-ţi imagina nimic,doar inspiră şi expiră lung. Nu te gândi la nimic şi încearcă,dacă în aceste momente te copleşesc anumite gânduri,să nu te laşi înfluenţată de ele. Pur şi simplu goleşte-ţi mintea.

Lasă imaginaţia să zboare

Îţi poţi imagina numai lucruri frumoase: cum că te afli la braţ cu actorul sau actriţa preferată, cum că ai câştigat la Loto sau că eşti la serviciu şi ai o zi excelentă. Astfel, îţi vei induce o stare de bine, care te va relaxa psihic.

Relaxează-ţi muşchii

Este un exerciţiu foarte simplu, pe care-l poţi practica şi la birou. Timp de zece minute, închizi ochii şi începi să-ţi încordezi muşhii, mai ales cei de la mâini şi de la picioare. În tot acest răstimp, este foarte important să respiri adânc.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg