Metode bizare de înfrumuseţare
Poate ca deja ştii că laptele şi mierea catifelează pielea, dar ştiai că şi vinul are acelaşi efect? Iată câteva metode bizare de îngrijire pe care ar trebui să le încerci.
Fă o baie cu miere şi lapteAcidul lactic din compoziţia laptelui este un ingredient natural care contribuie la catifelarea pielii. Deşi poate fi destul de costisitor să faci o baie cu lapte şi miere,pune într-un vas lapte şi câtevas linguri de miere,amestecă bine,după care aplică pe corp,ca şi când te-ai da cu o loţiune. Sau,în cazul în care chiar vrei să îţi resfeţi pielea,fă o baie folosind aceste două alimente care au efecte vizibile asurpa pielii.Încearcă puţin vin roşuNu,nu este vorba despre a bea un pahar cu vin,ci de a-l folosi extern,deoarece antioxidanţii şi polifenolii din compoziţia acestuia sunt buni pentru piele,contribuind la catifelarea acesteia.Salată verde şi spanac,bune pentru riduriPe lângă faptul că sunt un bun remediu împotriva ridurilor,salata verde şi spanacul menţin părul şi unghiile sănătoase. Aşadar,consumă o salată verde în combinaţie cu spanac,la care poţi adăuga şi castraveţi,roşii şi ardei graşi.Pliculeţele de ceai verde,împotriva ochilor umflaţiO metodă simplă de a scăpa de senzaţia de ochi umflaţi constă în folosirea a două plicuţele de ceai verde,pe care trebuie să le ţii la frigider timp de 20 de minute,după care le poţi aplica pe pleoape.Suc de lămâie şi ceai negru,pentru părul grasUn bun remediu pentru părul cu tendinţe de îngrăşare este sucul de lămâie în combinaţie cu ceai negru. Lămâia are proprietăţi astringente,însă nu provoacă dezechilibre la nivelul pH-ului părului şi scalpului. Aşadar,combină sucul unei jumătăţi de lămâi cu ceai negru şi aplică pe părul curat,stai cel puţin 5 minute,după care clăteşte-l cu apă din abundenţă.Uleiul de măsline,un demachiant naturalUleiul de măsline îndepărtează machiajul imediat. Pune puţin ulei de măsline pe un disc demachiant de bumbac şi şterge-ţi faţa aşa cum o faci în mod normal. La sfârşit,fii sigură că ai îndepărtat orice urmă de ulei de măsline,folosind un serveţel îmbibat în apă.