Metode pentru a scăpa rapid de celulită

1 64120 original jpg jpeg

Pentru a scăpa rapid de celulită, nu este suficientă o singură metodă, ci e necesară acţiunea conjugată a mai multor procedee şi tratamente. Nu uita însă că lupta anticelulită e o bătălie permanentă!

Metode pentru a scăpa rapid de celulită:Dietă potrivită

Din momentul în care celulita s-a instalat,regimul alimentar şi activitatea sportivă trebuie să constituie baza tratamentului.  Pentru a scăpa rapid de celulită,trebuie să te fereşti de anumite alimente – în special de cele foarte dulci sau foarte sărate-,de anumite băuturi – cafea,alcool-,şi să consumi produse care hidratează şi care combat retenţia apeiîn organism.  

Metode pentru a scăpa rapid de celulită:Automasaj cu creme speciale

Există o gamă largă de creme anticelulită. Alege produsul dorit,însă nu uita că simpla aplicare a cremei nu e eficace,dacă nu e însoţită de automasaj. Masarea zonelor cu probleme are rol în drenarea toxinelor şi în scăderea retenţiei de apă.

Metode pentru a scăpa rapid de celulită:Masaj mecanic

Firmele îţi propun diverse aparate de masaj mecanic,care combină aspiraţia cu mişcări de „rulare”,tehnicile fiind brevetate.

Metode pentru a scăpa rapid de celulită:Tratament cu ultrasunete

Sunt folosite pentru a bombarda celulele adipoase (adipocite),transformându-le zestrea de lipide în deşeuri care pot fi eliminate pe cale naturală.

Metode pentru a scăpa rapid de celulită:Electropiroliză

Metoda constă în utilizarea unui curent electric de intensitate mică, pentru a „topi” adipocitele. Procedeul poate fi completat cu metode de electrostimulare musculară. Înainte de aplicarea acestui procedeu,trebuie să urmezi o cură proteică,cu vitamine şi oligoelemente,.

Metode pentru a scăpa rapid de celulită:Intervenţie chirurgicală

Dacă tratamentele locale rămân fără efect,un specialist îţi poate recomanda diverse tehnici chirurgicale,precum liposucţia sau lipotomia. În primul caz,se aspiră celulele adipoase localizate,în al doilea,se injectează un produs care pregăteşte adipocitele pentru un tratament cu ultrasunete sau pe bază de curent electric.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg