Metode pentru a sc─âpa rapid de celulit─â

1 64120 original jpg jpeg

Pentru a sc─âpa rapid de celulit─â, nu este suficient─â o singur─â metod─â, ci e necesar─â ac┼úiunea conjugat─â a mai multor procedee ┼či tratamente. Nu uita ├«ns─â c─â lupta anticelulit─â e o b─ât─âlie permanent─â!

Metode pentru a sc─âpa rapid de celulit─â:Diet─â potrivit─â

Din momentul ├«n care celulita s-a instalat,regimul alimentar ┼či activitatea sportiv─â trebuie s─â constituie baza tratamentului.  Pentru a sc─âpa rapid de celulit─â,trebuie s─â te fere┼čti de anumite alimente ÔÇô ├«n special de cele foarte dulci sau foarte s─ârate-,de anumite b─âuturi ÔÇô cafea,alcool-,┼či s─â consumi produse care hidrateaz─â ┼či care combat reten┼úia apei├«n organism.  

Metode pentru a sc─âpa rapid de celulit─â:Automasaj cu creme speciale

Exist─â o gam─â larg─â de creme anticelulit─â. Alege produsul dorit,├«ns─â nu uita c─â simpla aplicare a cremei nu e eficace,dac─â nu e ├«nso┼úit─â de automasaj. Masarea zonelor cu probleme are rol ├«n drenarea toxinelor ┼či ├«n sc─âderea reten┼úiei de ap─â.

Metode pentru a sc─âpa rapid de celulit─â:Masaj mecanic

Firmele ├«┼úi propun diverse aparate de masaj mecanic,care combin─â aspira┼úia cu mi┼čc─âri de ÔÇ×rulareÔÇŁ,tehnicile fiind brevetate.

Metode pentru a sc─âpa rapid de celulit─â:Tratament cu ultrasunete

Sunt folosite pentru a bombarda celulele adipoase (adipocite),transform├óndu-le zestrea de lipide ├«n de┼čeuri care pot fi eliminate pe cale natural─â.

Metode pentru a sc─âpa rapid de celulit─â:Electropiroliz─â

Metoda const─â ├«n utilizarea unui curent electric de intensitate mic─â, pentru a ÔÇ×topiÔÇŁ adipocitele. Procedeul poate fi completat cu metode de electrostimulare muscular─â. ├Änainte de aplicarea acestui procedeu,trebuie s─â urmezi o cur─â proteic─â,cu vitamine ┼či oligoelemente,.

Metode pentru a scăpa rapid de celulită:Intervenţie chirurgicală

Dac─â tratamentele locale r─âm├ón f─âr─â efect,un specialist ├«┼úi poate recomanda diverse tehnici chirurgicale,precum liposuc┼úia sau lipotomia. ├Än primul caz,se aspir─â celulele adipoase localizate,├«n al doilea,se injecteaz─â un produs care preg─âte┼čte adipocitele pentru un tratament cu ultrasunete sau pe baz─â de curent electric.Recente

Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de mod─â Coco Chanel a ├«ncetat din via╚Ť─â ├«n 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg