Mi-am reîntâlnit marea dragoste după 20 de ani

1 67052 original jpg jpeg

Drumul vieţii ne-a forţat să apucăm pe căi diferite, dar destinul s-a încăpăţânat să ne aducă împreună, chiar şi după 20 de ani. Am învăţat că niciodată nu este prea târziu să fii fericită, mai ales când ai alături de tine sufletul-pereche.

Prima iubire nu se uită niciodată şi nici chiar timpul nu poate şterge emoţia primului sărut şi amintirea îmbrăţişărilor timide de pe cea mai retrasă bancă din parc. Privind în urmă,cred că nu l-am uitat nicio clipă pe cel care mi-a răpi inima doar cu un zâmbet.

Prima iubire

Ne-am întâlnit când eu eram la liceu,deoarece în drum spre şcoală treceam pe lângă unitatea militară din oraş. Nu obişnuiam să le acord multă atenţie soldaţilor care stăteau de pază la poarta unităţii,până într-o zi,când am observat că unul dintre ei mă privea insistent. Aşa am ajuns să-l caut din priviri în fiecare dimineaţă,în speranţa că va fi de gardă. Nu a fost niciodată mai mult de un schimb de zâmbete între noi,până când ne-am întâlnit întâmplător în parc. Prima dată nu l-am recunoscut,arăta atât de diferit în haine civile. M-a întrebat dacă aş vrea să-mi continui plimbarea cu el,însă am refuzat,nedorind să-mi las prietena singură. Dar ea aproape că m-a împins în braţele lui şi din acea zi am ştiut că el este sufletul meu pereche.

Părinţii mei nu l-au plăcut

 Orele treceau ca nişte clipe când eram împreună şi abia aşteptam să vină zilele de permisie pentru a ne strânge din nou în braţe. Mai aveam un an până terminam liceul şi ne făceam planuri de viitor. Vroia să mă ducă la el acasă,într-un oraş de pe malul Dunării şi să mă prezinte rudelor sale. M-am gândit că ar fi potrivit să-l cunoască şi părinţii mei,mai ales că mama bănuia că mă întâlnesc cu cineva. Cu câteva zile înainte de vizită,le-am povestit părinţilor despre el,dar ei nici nu au vrut să mai audă de el după ce au aflat că este militar. Oricât am plâns şi i-am implorat să-l întâlnească şi să-i dea o şansă,rugăminţile mele au fost în zadar.

Soarta ne-a fost potrivnică

Ne-am promis că nu vom lăsa aceste obstacole să ne doboare şi că le vom dovedi tuturor că iubirea noastră este puternică. Din păcate,stagiul său militar s-a terminat şi a fost nevoit să se întoarcă pentru o perioadă acasă. La început,ne scriam aproape zilnic scrisori,a venit să mă viziteze de vreo două ori şi totul părea ca la început. Urma să plec la facultate într-un alt oraş şi el să mă urmeze acolo. După ultima întâlnire,scrisorile au început să se rărească,după care s-au oprit. Au fost multe nopţi în care doar perna mi-a strâns suspinele,însă rândurile mele au rămas fără răspuns.

O căsnicie ratată

Mi-au trebuit câţiva ani pentru a vindeca rana din inima mea,iar după ce am terminat facultatea,am întâlnit un alt bărbat cu care am crezut că îmi pot întemeia o familie. De data aceasta,părinţii mei au fost de acord,deoarece era exact ce visau ei pentru mine,un doctor care provenea dintr-o familie cu o bună situaţie financiară. Însă am învăţat că banii nu aduc fericirea şi că între a te îndrăgosti şi a iubi cu adevărat este o mare diferenţă. Am divorţat la câţiva ani şi a trebuit să-mi cresc singură copilul.

Întâlnire neaşteptată peste ani

Când fetiţa mea a intrat în clasa a V-a,s-a mutat la o altă şcoală şi doamna dirigintă şi-a dorit să cunoască toţi părinţii. Nu am bănuit nicio clipă când am intrat în acea sală de clasă că-l voi reîntâlni pe el,deoarece soarta a făcut ca fetele noastre să fie colege de clasă. L-am recunoscut din prima clipă şi nu am putut să fiu nicio clipă atentă la ceea ce se întâmpla în jurul meu. Auzeam doar cum inima bate ca şi cum ar vrea să-mi sară din piept. După şedinţă,am mers la o cafea şi am aflat răspunsurile la întrebările care-mi apăsau sufletul de atâta amar de vreme. Nu mică mi-a fost mirarea când am auzit că el mi-a scris tot timpul,dar cumva scrisorile lui nu au mai ajuns la mine. Poate că la mijloc a fost mâna părinţilor mei,poate aşa a fost să fie,însă viaţa îmi acordase o nouă şansă pentru a o lua de la capăt. Şi el era divorţat şi venise la şedinţă în locul fostei soţii,care lucra în tura de noapte. Fetele noastre s-au împrietenit din prima clipă,iar dragostea dintre noi a înflorit de parcă nu trecuse nicio zi de când ne-am văzut pentru ultima oară. Acum mă pregătesc să spun din nou „Da“ unui bărbat care ştiu că mă va face fericită.

Mihaela. B,BucureştiRecente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg