Mic ghid de înfrumuseţare pentru iarnă

1 60842 original jpg jpeg

Vânt, frig, ninsoare – da, iarna s-a instalat oficial. O fi tentant să te ascunzi în casă până când va veni primăvara, dar nu e posibil. O îngrijire mai bună a pielii te va face să te simţi mai bine şi să-ţi menţii frumuseţea.

Hidratează şi iar hidratează

Vremea rea nu doar te indispune,ci îţi şi lasă pielea deshidratată,ceea ce atrage formarea ridurilor. Odată ce ai grijă s-o hidratezi de două ori pe zi,pielea îşi recapătă supleţea. Alege o loţiune de corp hidratantă,care pătrunde uşor în piele,cum este aceea cu unt de shea şi cacao. Ia-o în geantă şi foloseşte-o ori de câte ori ai nevoie pentru a-ţi hidrata mâinile.

Exfoliază regulat pielea corpului

Pentru a încuraja reînnoirea celulară,alege un exfoliant nu doar pentru ten,ci pentru întreg corpul,pe care să-l foloseşti o dată pe săptămână.

Atenţie la duş!

Oricât de plăcut ar fi să petreci mai mult timp sub duş,ca să te încălzeşti,apa fierbinte îndepărtează uleiurile naturale de pe suprafaţa pielii,acelea care o şi menţin hidratată. Prin urmare,scurtează duşurile cât mai mult,iar după ce ieşi din baie aplică o cremă puternic hidratantă.

Nu uita de buze!

Imediat ce le simţi uscate,aplică un balsam. Alege unul cu miere sau extracte de plante cum este aloea. Seara,întinde pe buze un strat de miere. Nu există nimic mai bun pentru hrănirea şi repararea buzelor.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg