Mierea are grijă de părul tău!

1 64962 original jpg jpeg

Un ingredient benefic pentru sănătate este mierea. Cu mai multe proprietăţi şi întrebuinţări, aceasta poate fi folosită şi atunci când ai nevoie de un tratament hrănitor pentru părul tău. Încearcă următoarele măşti!

Mierea se foloseşte atât ca aliment,cât şi în diferite tratamente,de la crème faciale,pâna la loţiuni şi măşti pentru îngrijirea părului.

Poţi folosi miereaşi ca balsam pentru păr

Dacă vrei să ai parte de un părmoale,mătătos,fără fire despicate,aplică douălinguri de miere,pe părul proaspăt spălat şi încă umed. 15 minute sunt suficiente pentru ca acestea să dea rezultate.

Miere şi lămâie

Combinaţia de astringent versus hrănitor face minunipentrupărultău. Masca din miere şi lămâie este uşor de preparat:amestecă o lingură de miere cu sucul de la o  lămâie şi o lingură de apă şi aplică mixul pe păr.

Este bună pentru părul uşor gras,iar combinaţia celor două ingredient are dublu rol:inhibă producerea de sebum şi hidratează firul de păr.

Miere şi smântână

Se amestecă două linguri de miere cu două linguri de smântână ori lapte,iar pasta se aplică pe păr şi se lasă să acţioneze 10 minute. Se îndepărtează cu apă călduţă.

Miere şi ulei de măsline

Mai poţi adăuga şi zeama de la o jumătate de lămâie. Masca oferă rezistenţă firului de păr.

Dacă nu vrei să încerci nici o mască,poţi aplica mierea direct pe păr,de obicei doar pe vârfurile deteriorate. Orice miere este bună,indiferent dacă este polifloră sau nu!