Mihaela: “Acasă e la Monaco!”

1 48546 original jpg jpeg

Mâine, de la ora 16.00, o poţi întâlni pe Mihaela Rădulescu la Bookfest, acolo unde îşi va lansa cea de-a treia carte intitulată „Întreabă-mă orice”.

Mihaela Rădulescu a revenit în ţară pentru a-şi lansa volumul „Întreabă-mă orice”. Fanii Mihaelei o pot întâlni în după-amiaza zilei de sâmbătă,28 mai,de la ora 16.00,la Târgul de carte.

Într-un interviu acordat ziarului Adevărul,Mihaela vorbeşte despre viaţa departe de România,despre dragoste şi despre fiul ei. „Acasă este unde e fiul meu,aşadar acum e la Monaco”,a spus vedeta.

A plecat din România din dorinţa de a-şi creşte frumos copilul. „A contat şi faptul că poate mânca o îngheţată în parc,pe bancă,fără să o recunoască nimeni pe mama lui”,recunoaşte Mihaela. Ea spune că a suportat celebritatea fără a se sinchisi prea tare,dar anonimatul are mai multă libertate. La Monaco,Mihaela şi-a făcut prietene şi s-a integrat în comunitatea mamelor. „Am prietene minunate,aş avea pe cine să sun în orice situaţie,şi la bine şi la rău.”

Departe de România,Rădulescu se bucură de primii ani de şcoală ai fiului ei. Ea a păstrat o legătură strânsă cu tatăl acestuia. Când vine vorba de România,spune că îi e dor „de nişte oameni dragi,care înseamnă familia mea şi prietenii mei. De un spectacol de teatru sau de un concert al trupelor mele preferate,de unii oameni cu care am lucrat”.

Despre iubire,Mihaela Rădulescu spune:„Iubirea o fi de-un singur fel,dar oamenii care o trăiesc sunt atât de diferiţi...”Ca atâtea alte femei,ea recunoaşte că e „superficială în multe privinţe,dar niciodată cele legate de copilul meu”.

„Am încetat de multă vreme să mai povestesc despre sufletul meu,e o greşeală pe care am făcut-o prea des,ca persoană publică”,le-a mai declarat vedeta jurnaliştilor de la Adevărul.

Cât despre noua carte,„Întreabă-mă orice”,apărută la editura Polirom,Mihaela dezvăluie că,printre povestiri,a intercalat 425 de întrebări,la care îşi invită cititorii să răspună,ca şi cum ei înşişi ar scrie cartea. Aşadar,un volum interactiv despre care toată lumea crede că va înregistra vânzări record. Asta după ce primele două cărţi semnate de ea au fost cele mai bine vândute cărţi ale editurii Polirom şi unele dintre cele mai bine vândute cărţi româneşti.

Foto:MediafaxRecente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg