Milionari care plănuiesc să-și dezmoștenească copiii. De ce sunt atât de zgârciți?

În dorința de a-și ajuta copiii să reușească singuri în viață, anumiți milionari au hotărât să nu își lase averile pe mâinile urmașilor. Actorul Daniel Craig este doar unul dintre exemplele pe care ți le oferim! 

image

Accesul la viața opulentă nu este ușor nici măcar pentru copiii milionarilor! De pildă, actorul Daniel Craig, care l-a jucat pe James Bond în celebrele filme, deține o avere estimată la 160 de milioane de dolari, dar sunt șanse puține ca fiicele lui să obțină ceva din această sumă. Actorul provine dintr-o familie modestă, așa că el consideră că fiecare persoană trebuie să își câștige existența. Prin urmare, nu concepe să lase ceva moștenire, ci să își cheltuiască toți banii pe care i-a obținut în această viață. 

Andrew Lloyd-Webber, celebrul compozitor și scriitor al „Fantomei de la Operă‟, a câștigat peste 1 miliard de dolari în timpul carierei sale. Cu toate acestea, cei cinci copii ai săi nu vor obține averea pe care compozitorul a dobândit-o, deoarece el crede că astfel nu vor fi stimulați să muncească: „Este vorba despre o etică a muncii - nu cred deloc în banii moșteniți. Nu este bine ca fiii mei să primească dintr-odată bani mulți pentru că nu vor fi stimulați să muncească‟, a spus el, potrivit „Bright Side‟. 

Citește și: Câți milionari există în lume și care sunt țările în care trăiesc cei mai mulți bogătași 

Nici antreprenorul Simon Cowell, cu o avere estimată la 500 de milioane de dolari, nu intenționează să își lase averea pe mâinile copiilor lui. El este de părere că cel mai bun lucru pe care îl pot primi fiii lui este timpul lui. Producătorul spune că preferă să doneze banii unor organizații de caritate care ajută copiii și câinii. 

50 Cent, relație tumultoasă cu fiul lui 

Cântărețul 50 Cent și fiul său cel mare, Marquise, nu au avut niciodată o relație bună. Supărat că Marquise s-a fotografiat cu un dealer de droguri, artistul a declarat că își urăște atât de mult copilul încât nu s-ar supăra dacă ar fi lovit de un autobuz. Cert este că 50 Cent nu o să îi lase niciun ban lui Marquise, deoarece a scris în mediul online că îl va exclude din testament. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg