Minighid de protecţie solară

1 48850 original jpg jpeg

Cel mai important lucru vara este protecţia împotriva razelor solare, de la un an la altul tot mai dăunătoare. Iată ce creme şi soluţii te ajută să te bucuri de fiecare clipă de vacanţă.

Deşi bucuriile verii nu pot fi separate de vacanţă,de plajă,de drumuri pe cărările munţilor,soarele acestei veri este mai neprietenos.

Radiaţiile sunt mai puternice şi specialiştii trag un semnal de alarmă asupra efectelor pe care le pot avea.

Din acest motiv,trebuie să te protejezi prin cele mai eficiente mijloace şi să ştii cum să-ţi faci din soare un minunat prieten de vacanţă.

Protecţie sigură

Cea mai sigură formă de a te proteja este  crema cu factor de protecţie ridicat,folosită zilnic,în funcţie de tipul de piele,de pigmentul ei şi de timpul pe care-l petreci la soare.

Factorul de protecţie solară (SPF) reprezintă cantitatea de radiaţii pe care pielea le poate primi fără să se înroşească.

Dacă în mod normal,fără protecţie,pielea ta începe să se înroşească,să spunem,după două minute de stat la soare,prin aplicarea unei creme cu SPF 15 poţi sta la soare de 15 ori mai mult,adică o jumătate de oră,iar prin aplicarea unei creme cu SPF 30 poţi sta o oră în soare.

Ce este SPF-ul

SPF-ul este un indicator care diferă de la persoană la persoană şi este influenţat de o serie de factori precum sursa de lumină şi de intensitatea acesteia,cantitatea de produs aplicată,reacţia pielii.

Emulsiile şi cremele asigură o bronzare rapidă,mai intensă şi mai durabilă,prin conţinutul lor în tirozină,riboflavină şi în ulei de morcov.

Filtrele UVA-UVB reduc riscurile de apariţie a eritemelor şi a fotoîmbătrânirii,iar untul de cacao şi vitamina E din compoziţia cremelor îngrijesc şi protejează pielea.

De asemenea,cele mai recente teste au arătat că uleiul din sâmburi de rodie este bogat în antioxidanţi,care previn procesele de îmbătrânire a pielii şi-i conferă proprietăţi protective,antiinflamatoare,cicatrizante,hidratante şi elasticizante.

ab3db48412d9f4c39db22be4656a6d02 jpg jpeg
58a1c92b648722343f870479d7ce14b0 jpg jpeg


Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg