Mixul perfect pentru a scăpa de celulită

1 77464 original jpg jpeg

Aspectul inestetic de coajă de portocală localizat mai ales la nivelul feselor şi coapselor este o neplăcere a multor persoane. Învaţă cum să prepari un mix care combate cu succes această problemă!

Cum se îngrijesc femeile din lumea întreagă 

Un stil de viaţă echilibrat trebuie să cuprindă pe lângă alimentaţia sănătoasă, câteva minute bune de mişcare zilnică şi bineînţeles un somn bun.

Despre alimentaţie se spun foarte multe lucruri, informaţiile fiind la tot pasul, însă ceea ce nu se precizează este faptul că fiecare organism reacţionează într-un mod inedit la tot ce se petrece în jurul său. 

Astfel că celebrele cure de slăbire trebuie înţelese ca fiind adoptarea unui stil de viaţă sănătos pe timp îndelungat, dacă vrei să obţii un rezultat bun şi sănătos. 

Alimentele grase, prăjelile, dulciurile în exces nu îi permit organismului să le digere şi să le metabolizeze corespunzător, astfel că apar depozitele de grăsime resimţite şi la nivelul cutanat al pielii.

Consumă alimente pline de antioxidanţi 

Antioxidanţii sunt o parte esenţială a unei sănătăţi optime, motiv pentru care se recomandă consumul zilnic de fructe şi legume. Cei mai buni antioxidanţi sunt cei din vitamina C, vitamina E, betacaroten şi coenzima Q 10, iar citricile au multă vitamina C. 

Dacă pe perioada verii ai apucat să pui la congelator fructe de pădure, acum poţi profita şi poţi să prepari un delicios smoothie dimineaţa. Îi vei furniza organismului un plus de energie şi vitalitate, iar afecţiunile sezoniere vor sta la distanţă de tine.

Află care este cea mai bună combinaţie anticelulită pe clicksantate.ro.

Sursa foto: lipotherapeia.comRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg