Monica Lewinsky, atac dur la adresa lui Beyoncé. „Da, sunt tipa care apare în peste 125 de cântece!”

1 1 fotojet jpg jpeg

Numele Monicăi Lewinsky a devenit sinonim cu scandalul, ruşinea publică şi una dintre cele mai răsunătoare relaţii extraconjugale din politica americană. În ultimii 20 de ani, frumoasa brunetă a suportat criticile lumii întregi şi curiozitatea presei internaţionale din cauza relaţiei intime pe care a avut-o cu fostul preşedinte Bill Clinton.

Cu toate că a încercat din răsputeri să treacă peste momentul care i-a adus notorietatea prea puţin dorită, Monica se trezeşte adesea că i se aminteşte despre faimoasa ei aventură. Ca activistă împotriva bullying-ului de pe internet, Lewinsky a lăsat deoparte trecutul, însă constată, din când în când, că alţii nu pot face abstracţie de imaginea de distrugătoare de căsnicii şi amantă fără scrupule pe care i-au creat-o unii.

Este în continuare gluma preferată a multor moderatori TV, care o iau în râs adesea, şi subiectul care apare până şi-n versurile unor melodii. Însă Monica a taxat o cântăreaţă anume pentru menţionarea numelui ei într-un hit de-ai ei. De fapt, întregul „incident” s-a întâmplat acum câţiva ani, însă i-a rămas acesteia atât de impregnat în memorie, parcă ar fi fost ieri.

Când Beyoncé şi-a lansat albumul intitulat după numele ei, în decembrie 2013, diva pop a cucerit întregul internet, toată lumea îi fredona piesele, care erau de mare succes. Însă soţia lui Jay-Z a adăugat câteva versuri care făceau referire la Monica Lewinsky, lucru care nu i-a picat deloc bine acesteia.

În melodia Partition, e vorba despre rochia albastră pătată (n.r. cu spermă) a Monicăi de pe vremea când s-a consumat relaţia ei cu preşedintele Clinton. „Mi-a desfăcut toţi nasturii şi mi-a rupt bluza. El a.... Monica Lewinsky.... pe rochia mea”, sună câteva dintre versurile piesei. Lui Lewinsky nu-i venea să creadă că întreaga ei aventură era din nou adusă în prim plan!

Într-un eseu publicat în Vanity Fair în 2014, Monica a scris despre notorietatea ei. „Miley Cyrus se referă la mine când dansează lasciv din posterior, Eminem face rap pe versuri cu mine şi apar şi în ultimul hit al lui Beyoncé”, a scris ea sătulă de atenţia primită. „Mersi, Beyoncé, dar, dacă tot foloseşti verbe, cred că ai vrut să spui «El a... Bill Clinton... pe rochia mea», nu «Monica Lewinsky».” Răspunsul Monicăi a fost destul de dur, nu? Şi asta în ciuda faptului că nu numai Beyoncé a adus vorba despre ea într-o melodie...

Un individ a scris, pe Twitter, că nu ştie cine este Monica Lewinsky, dar, dacă tot aude numele ei prin preajmă, poate că e cazul să se împrietenească cu ea, la care chiar focoasa brunetă a ţinut să-i răspundă acestuia: „Da, sunt tipa care a apărut în peste 125 de melodii”. După ce a fost criticată aspru de opinia publică şi marginalizată într-atât încât nici măcar un serviciu nu-şi mai găsea şi nu reuşea să se mai angajeze pe nicăieri, Monica a preferat să se implice în combaterea bullying-ului de pe internet.

Şi-a concentrat întreaga atenţie pe această cauză nobilă. „Când vedeţi că cineva e batjocorit, sprijiniţi-l cu un comentariu pozitiv sau un emoticon. Daţi click cu compasiune, fiţi toleranţi cu cei din jur. Nu strică deloc mai multă compasiune în spaţiul online”, explica experta în revista Glamour.

Victimă a tachinării ani la rând, Lewinsky şi-a dorit să activeze în acest domeniu pentru a sări în ajutorul altora şi bine a făcut, pentru că ştie, din proprie experienţă, cum îţi poate strica cineva imaginea sau cum te poate marginaliza cineva cu agresivitatea discursului său.

Foto - ShutterstockRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg