Monica Tatoiu primea puţini bani de buzunar în copilărie

1 55042 original jpg jpeg

În cadrul evenimentului Weekend în familie, organizat la Teatrul Excelsior, în weekendul 12-13 octombrie, de revista „Click! pentru femei”, Monica Tatoiu a luat parte la atelierul de discuţii „Bugetul familiei”.

Ea le-a dezvăluit participanţilor că tatăl ei,de profesie medic,îi dădea bani de cheltuială bine drămuiţi în adolescenţă. În plus,ea a dat meditaţii şi a lucrat pe perioada facultăţii ca să-şi cumpere haine şi cele de trebuinţă unei femei. Vădit emoţionată,Monica Tatoiu le-a povestit invitaţilor că a încercat şi ea să-l înveţe mai târziu pe fiul său valoarea banilor.

La eveniment au mai fost prezente Luana Ibacka (atelierul de discuţii „Cumpăr,mănânc şi trăiesc sănătos”) şi Monica Iagăr (seminarul „Meseria de părinte”),alături de specialişti precum medicul Andrei Laslău,Chef Cezar Munteanu,psiholog Alexandru Cojocaru,consilierul în carieră şi coach-ul Mihaela Feodorof şi medicul pediatru Cristina Mirică.

200 de familii au trecut pragul Teatrului Excelsior din Bucureşti,unde organizatorii au pregătit surprize pentru cei mici (loc de joacă,spectacole cu zâne şi pitici,ateliere de creaţie şi pictură,face painting şi modelare baloane),cât şi pentru cei mari.

Duminică,13 octombrie,în cadrul aceluiaşi eveniment,participanţii au vizionat piesa de teatru:„Hainele cele noi ale prinţului”. De asemenea,copiii au fost în continuare răsfăţaţi cu fel şi fel de activităţi distractive.