Motivele pentru care unele staruri şi-au schimbat numele. Reginald Kenneth Dwight îţi spune ceva?

1 shutterstock 1127470352 jpg jpeg

Unele nume, mai ales cele lungi pot fi greu de pronunţat sau de promovat. Toţi cei care doresc să aibă succes ca artişti ştiu acest lucru. Nume celebre deja ascund identităţi care nu ţi-ar spune nimic.

În cazul multor oameni celebri, singurul nume pe care îl ştie lumea este acela cu care vor să fie cunoscuţi. Cu toate că nu poţi fugi de un nume de naştere, unii au încercat să-l ascundă din diverse motive. Credeţi sau nu, majoritatea problemelor legate de celebrităţi nu sunt transparente. Rareori se spune ceva despre numele care le-a fost dat când s-au născut. Unele dintre acestea sunt aproape prea ciudate pentru a fi adevărate.

Elton John omagiază alţi doi muzicieni

Faimosul cântăreţ Elton John s-a născut Reginald Kenneth Dwight. A ales un nume de scenă care să omagieze doi muzicieni: saxofonistul Elton Dean şi cântăreţul Long John Baldry.

Bob Dylan, inspirat de poetul Dylan Thomas

Numele Robert Allen Zimmerman îţi pare cunoscut? La o primă modificare, a ajuns Robert Allyn. După ce purtătorul său a cunoscut poeziile lui Dylan Thomas şi a găsit inspiraţie în ele, Robert a devenit Bob, iar Allyn s-a preschimbat în Dylan. Restul este istorie.

Citeşte şi: Un muzician de succes vrea să vândă bine şi ca pictor. Cum arată lucrările lui Bob Dylan expuse recent în Miami?

Nicolas Cage s-a distanţat de familie

În încercarea de a se depărta de imaginea faimosului său unchi Francis Ford Coppola, Nicolas şi-a abandonat numele, Nicolas Kim Coppola, pentru simplul şi memorabilul Cage.

Meg Ryan şi-a scurtat mult numele

Numele real al lui Ryan este destul de lung: Margaret Mary Emily Anne Hyra. Era posibil să nu intre pe posterul filmului „You've Got Mail” care a făcut-o cunoscută.

Citeşte şi: Azi sunt mari vedete, dar au copilărit la ţară. Miley Cyrus: „Cred că de aceea îmi place atât de mult să nu port haine‟

Miley Cyrus şi-a luat numele de scenă de la o poreclă

Cyrus, numită optimist, Destiny Hope, a trecut legal la numele Miley. Acesta provenea de la o poreclă a ei din copilărie, „Smiley”.

FOTO: Shutterstock



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg