Motivele pentru care unele staruri şi-au schimbat numele. Reginald Kenneth Dwight îţi spune ceva?

1 shutterstock 1127470352 jpg jpeg

Unele nume, mai ales cele lungi pot fi greu de pronunţat sau de promovat. Toţi cei care doresc să aibă succes ca artişti ştiu acest lucru. Nume celebre deja ascund identităţi care nu ţi-ar spune nimic.

În cazul multor oameni celebri, singurul nume pe care îl ştie lumea este acela cu care vor să fie cunoscuţi. Cu toate că nu poţi fugi de un nume de naştere, unii au încercat să-l ascundă din diverse motive. Credeţi sau nu, majoritatea problemelor legate de celebrităţi nu sunt transparente. Rareori se spune ceva despre numele care le-a fost dat când s-au născut. Unele dintre acestea sunt aproape prea ciudate pentru a fi adevărate.

Elton John omagiază alţi doi muzicieni

Faimosul cântăreţ Elton John s-a născut Reginald Kenneth Dwight. A ales un nume de scenă care să omagieze doi muzicieni: saxofonistul Elton Dean şi cântăreţul Long John Baldry.

Bob Dylan, inspirat de poetul Dylan Thomas

Numele Robert Allen Zimmerman îţi pare cunoscut? La o primă modificare, a ajuns Robert Allyn. După ce purtătorul său a cunoscut poeziile lui Dylan Thomas şi a găsit inspiraţie în ele, Robert a devenit Bob, iar Allyn s-a preschimbat în Dylan. Restul este istorie.

Citeşte şi: Un muzician de succes vrea să vândă bine şi ca pictor. Cum arată lucrările lui Bob Dylan expuse recent în Miami?

Nicolas Cage s-a distanţat de familie

În încercarea de a se depărta de imaginea faimosului său unchi Francis Ford Coppola, Nicolas şi-a abandonat numele, Nicolas Kim Coppola, pentru simplul şi memorabilul Cage.

Meg Ryan şi-a scurtat mult numele

Numele real al lui Ryan este destul de lung: Margaret Mary Emily Anne Hyra. Era posibil să nu intre pe posterul filmului „You've Got Mail” care a făcut-o cunoscută.

Citeşte şi: Azi sunt mari vedete, dar au copilărit la ţară. Miley Cyrus: „Cred că de aceea îmi place atât de mult să nu port haine‟

Miley Cyrus şi-a luat numele de scenă de la o poreclă

Cyrus, numită optimist, Destiny Hope, a trecut legal la numele Miley. Acesta provenea de la o poreclă a ei din copilărie, „Smiley”.

FOTO: ShutterstockRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg