Motivul pentru care Cindy Crawford este geloasă pe fiica sa şi ce părere are adolescenta despre mama ei

1 cindy crawford si kaia gerber jpg jpeg

Cindy Crawford este una dintre cele mai de succes modele din toate timpurile şi nu este de mirare că fiica ei, Kaia Gerber, i-a moştenit toate trăsăturile frumoase. Deşi a făcut furori pe podiumul de modă, Cindy a ajuns să fie geloasă chiar pe fiica ei. Iată de ce!

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, în vârstă de 19 ani, a început să îi calce pe urmele mamei sale, încă din şcoala generală. La vârsta de 13 ani, Kaia a apărut în mici prezentări de modă, iar 6 ani mai târziu, Kaia a ajuns să fie imaginea multor reviste cunoscute. În timp ce mama ei este mândră de ea, aşa cum ar trebui să fie orice părinte, există totuşi un aspect pentru care Cindy este geloasă pe fiica sa.

Începutul anilor '90 a fost cea mai înfloritoare perioadă din cariera lui Cindy Crawford. Modelul era cunoscut pentru părul său strălucitor şi voluminos, printre alte trăsături superbe. Acum, pe măsură ce anii trec, Crawford, în vârstă de 55 de ani, simte că părul ei nu mai are aceeaşi strălucire, ca în tinereţe: „Pentru mine acest lucru este neplăcut, nu mai am acelaşi păr ca atunci. Ca femeie ştii că îmbătrâneşti când ai riduri pe faţă sau când încărunţeşti, dar nimeni nu vorbeşte cu adevărat despre îmbătrânirea părului în sine‟, spunea Crawford pentru WSJ Magazine. Acum, Cindy recunoaşte că tânjeşte să aibă părul pe care fiica ei, Kaia, îl are: „Când mă uit la părul fiicei mele de 19 ani, aş da orice înapoi ca să am părul ei, sunt invidioasă‟, a spus modelul.

Modellingul, o alegere independentă

Întrebată în timpul unei conferinţe dacă i-a impus vreodată fiicei sale să îi urmeze cariera, Cindy Crawford a declarat că niciodată nu a împins-o pe Kaia de la spate în industria de modelling. Mai mult decât atât, fiica ei a luat această decizie singură, atunci când s-a simţit pregătită de marele pas: „Nu am vrut să încep până când nu m-am simţit suficient de încrezătoare în propriile mele forţe şi până când am ştiut cum să mă protejez de această lume. Modellingul m-a adus mai aproape de mama mea, acum această meserie ne leagă‟, a spus Kaia, potrivit bestlifeonline.

3 kaia gerber jpg jpeg

(Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford) 

Cindy Crawford, o „mamă model‟ pentru Kaia

Deşi multe persoane pot crede că a avea o mamă cunoscută te-ar putea diferenţia de ceilalţi copii, Kaia a spus că mama sa a făcut tot posibilul să îşi ţină viaţa profesională separat de viaţa personală, lucru pe care îl apreciază cel mai mult la aceasta: „Mama mea se deconecta mereu de la viaţa profesională, atunci când ajungea acasă. Îşi lăsa munca la uşă, când intra în casă. Primul lucru pe care îl făcea când ajungea, era să se demachieze, să îşi scoată genele, tot. Acasă ea a fost doar mama mea şi pentru asta îi voi fi mereu recunoscătoare‟, a declarat Kaia.

Sursă foto: Pinterest



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg