Motivul pentru care Cindy Crawford este geloasă pe fiica sa şi ce părere are adolescenta despre mama ei

1 cindy crawford si kaia gerber jpg jpeg

Cindy Crawford este una dintre cele mai de succes modele din toate timpurile şi nu este de mirare că fiica ei, Kaia Gerber, i-a moştenit toate trăsăturile frumoase. Deşi a făcut furori pe podiumul de modă, Cindy a ajuns să fie geloasă chiar pe fiica ei. Iată de ce!

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, în vârstă de 19 ani, a început să îi calce pe urmele mamei sale, încă din şcoala generală. La vârsta de 13 ani, Kaia a apărut în mici prezentări de modă, iar 6 ani mai târziu, Kaia a ajuns să fie imaginea multor reviste cunoscute. În timp ce mama ei este mândră de ea, aşa cum ar trebui să fie orice părinte, există totuşi un aspect pentru care Cindy este geloasă pe fiica sa.

Începutul anilor '90 a fost cea mai înfloritoare perioadă din cariera lui Cindy Crawford. Modelul era cunoscut pentru părul său strălucitor şi voluminos, printre alte trăsături superbe. Acum, pe măsură ce anii trec, Crawford, în vârstă de 55 de ani, simte că părul ei nu mai are aceeaşi strălucire, ca în tinereţe: „Pentru mine acest lucru este neplăcut, nu mai am acelaşi păr ca atunci. Ca femeie ştii că îmbătrâneşti când ai riduri pe faţă sau când încărunţeşti, dar nimeni nu vorbeşte cu adevărat despre îmbătrânirea părului în sine‟, spunea Crawford pentru WSJ Magazine. Acum, Cindy recunoaşte că tânjeşte să aibă părul pe care fiica ei, Kaia, îl are: „Când mă uit la părul fiicei mele de 19 ani, aş da orice înapoi ca să am părul ei, sunt invidioasă‟, a spus modelul.

Modellingul, o alegere independentă

Întrebată în timpul unei conferinţe dacă i-a impus vreodată fiicei sale să îi urmeze cariera, Cindy Crawford a declarat că niciodată nu a împins-o pe Kaia de la spate în industria de modelling. Mai mult decât atât, fiica ei a luat această decizie singură, atunci când s-a simţit pregătită de marele pas: „Nu am vrut să încep până când nu m-am simţit suficient de încrezătoare în propriile mele forţe şi până când am ştiut cum să mă protejez de această lume. Modellingul m-a adus mai aproape de mama mea, acum această meserie ne leagă‟, a spus Kaia, potrivit bestlifeonline.

3 kaia gerber jpg jpeg

(Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford) 

Cindy Crawford, o „mamă model‟ pentru Kaia

Deşi multe persoane pot crede că a avea o mamă cunoscută te-ar putea diferenţia de ceilalţi copii, Kaia a spus că mama sa a făcut tot posibilul să îşi ţină viaţa profesională separat de viaţa personală, lucru pe care îl apreciază cel mai mult la aceasta: „Mama mea se deconecta mereu de la viaţa profesională, atunci când ajungea acasă. Îşi lăsa munca la uşă, când intra în casă. Primul lucru pe care îl făcea când ajungea, era să se demachieze, să îşi scoată genele, tot. Acasă ea a fost doar mama mea şi pentru asta îi voi fi mereu recunoscătoare‟, a declarat Kaia.

Sursă foto: PinterestRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg