Mov-ciocolatiu, noul trend pe care trebuie să-l încerci

1 71642 original jpg jpeg

Moda blondului gri ori cu nuanţe de roz sau vopsirea şuviţelor în culori mai aprinse, precum albastru, bleu, mov sau verze, a fost înlocuită cu un nou trend în materie de vopsirea a părului: mov- ciocolatiu.

Folosind vopsea în nuanţe de maro pe şuviţele care încadrează faţa şi colorarea straturilor de la suprafaţă în mov şi roz şi a celor de dedesubt în ciocolatiu,hairstyliştii obţin o culoare perfectă pentru această toamnă:mov-ciocolatiu.

Cum se obţine această nuanţă

Dacă vrei ca şuviţeletale să capete această culoare,cel mai bine ar fi să te laşi pe mâna unui specialist,căci întregul proces presupune combinarea mai multor nuanţe:portocaliu,roz,violet,cu tonuri diferite de maro.

Operaţiunea diferă în funcţie de culoarea părului. Dacă persoana care vrea să-ţi schimbe look-ul are şuviţe castanii,hairstylistul va începe cu nuanţe de galben,roşu şi verde. Apoi,va adăuga violet şi portocaliu,dar şi alte nuanţe,până când va fi mulţumit de rezultat.

Dacă o clientă este brunetă,hairstylistul va începe prin a decolora părul,înainte de vopsirealui. Colorarea şuviţelor în mov-ciocolatiu este mai uşoară dacă se face pe persoanele care au blond natural.

Cum menţii culoarea cât mai mult

 • Spală părul cu apă călduţă şi evită apa fierbinte,căci nu va face decât ca vopseaua să dispară mai repede de pe şuviţe.
 • Foloseşte un şampon uscat cât mai des şi spală părul doar de două ori pe săptămână.
 • Ai grijă ca şamponul pe care îl foloseşti să nu conţină sulfaţi şi să fie unul special pentru păr vospit.
 • Menţii mai mult culoarea părului dacă foloseşti un balsam pigmentat,care reface culoarea. Acesta va atenua procesul de decolorare a şuviţelor.
 • Când te usuci pe păr,setează foehnul la o treapăt joasă. Procedează la fel şi când îţi îndrepţi părul cu placa sau foloseşti ondulatorul. Motivul? Temperatura foarte mare favorizează îndepărtarea culorii părului.
 • Indiferent că e vară sau iarnă,aplică un produs cu protecţie solară special pentru păr,căci razele ultraviolete pot estompa culoarea podoabei capilare.

Credit foto:www.allthingshair.comRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg